Ana sayfa Dizi Haberleri Hakkında çok konuşulan Börü dizisine ne oldu?

Hakkında çok konuşulan Börü dizisine ne oldu?

tarafından ker_def

Hakkında çok konuşulan Börü dizisine ne oldu? 7

Bu nedenle ‘Börü’yü bir an önce devreye sokma vaktidir diyorum. Gün olarak da Pazar’ı işaret ediyorum. Zira Çarşamba’nın birinci ve ikinciliği ‘Diriliş’in tekelinde. Ayrıca izleyicideki ‘Güldür Güldür Show’ merakı da malum. ‘Meryem’i de hesaba katarsak Çarşamba hayli zorlayıcı bir rakip tablosuna sahip olmakta. Pazar sıralamasındaysa en ciddi rakip ‘Savaşçı’! İçerik açısından benzer türden olsa bile ‘Börü’ rahatlıkla mücadele verebilir bu günde. Çünkü ‘Çocuklar Duymasın’ı ve diğerlerini geçme potansiyeli yüksek.

Öte yandan bu gerçeklere karşın ‘Hayatın Sırları’nın finalinin ardından Star’ın ‘Babamın Günahları’nı Pazar’a atıp gidicilik sürecini başlatması ve ‘Börü’yü de Çarşamba akışına alması kuvvetle muhtemel! Neden derseniz… ‘Savaşçı’ ile karşı karşıya getirip iki işi birbirine kırdırmak istemeyebilirler.

SONUÇTA; Hangi gün olursa olsun… Şimdi tam ‘Börü’ zamanı!

‘Yalnızca toprak değil Asena. Üzerinde yaşayan insan da vatan’ diyerek, vatan kavramında en güzelinden bakış açısını ortaya koymanın yanı sıra dünya bize imrensin diye çıkılan yolda Atatürk’ün rüyasının kâbusa dönüşmek üzere olduğunu dillendirip koyun postundaki çakalları işaret eden içeriğiyle fark yaratacağı da muhakkak.

Alper Çağlar’ın yeni projesi olup 60’ar dakikalık 6 bölümden oluşan ve ‘Türküm demekten mutlu olanların’ öyküsü olarak ekrana çıkmayı bekleyen ‘Börü’ye bir an önce kavuşma temennisiyle…

Anibal GÜLEROĞLU – Milliyet Blog