Ana sayfa Dizi Haberleri Hakkında çok konuşulan Börü dizisine ne oldu?

Hakkında çok konuşulan Börü dizisine ne oldu?

tarafından ker_def

Hakkında çok konuşulan Börü dizisine ne oldu? 7

Kaliteli oyuncu kadrosuna rağmen izleyiciden yeterli ilgiyi göremeyerek Pazar’a aktarılan, akabinde ikinci kuşağa atılarak final kararı alan ‘Hayat Sırları’nda hayal kırıklığı yaşayan Star’ın uzunca süredir ‘Yakında’ ibaresiyle bünyesinde tuttuğu ‘Börü’yü ne zaman yayınlayacağı da bu merakın başını çekmekte. Gerek bu tarz işleri sevenler, gerekse Serkan Çayoğlu başta olmak üzere oyuncu hayranları yazdan beri ismi anılan… 2017 sonbaharı için bahsi geçen işi artık kanlı canlı görmek istiyor. ‘Börü’nün film tadında bir yapım olmanın ötesine geçeceğinin sinyalini veren internete özel fragmanına gösterilen ilgi de bunun ispatı zaten. Ama nerede?

Hiç kuşkusuz, dizinin yapım aşamasının ötesinde, bu detayın bir türlü netleşmemesindeki en büyük etken, yayın günü seçimindeki hassasiyet! Zira oturmuş düzende yeni işle başarılı olabilmek ve kaliteli yapımın harcanmamasını sağlamak için doğru yayın gününe karar vermek şart. Görünen o ki, Star da nicedir dillerde olan ve internete özel fragmanını paylaşan dizi için en uygun günü bulma kaygısında.

Tabii kaygı da bir yere kadar… İşin suyunu çıkartmamak lazım. O halde ‘Börü’ ne zaman yayınlanacak? Hangi gün ekrana çıkartılması yapımın avantajına olur? Kısa bir fikir jimnastiğiyle bakalım konuya…