Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hala Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin ekmeğini yiyor!

Hala Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin ekmeğini yiyor!

tarafından ker_def

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-11-04 08:08:24Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

ŞÖHRETİ 35 YAŞINDA FARK ETTİM

Televizyonla aranız nasıl izler misiniz?

Seyretmem. 1976 doğumluyum ben. Benim çocuk oldu zaman hâlâ o rakamlara ulaşamadığını görebilirsiniz. Hep kitap okumaya bir şey yapmaya, eğitsel becerilere geliştirmeye adandı çocukluğum. Sürekli elektrikler kesilirdi. O zamanlarda evde bilgi yarışmaları yapardık kardeşlerimle. Biz böyle eğitsel durumdan sadece ona bakacağımız bir şeye geçemedik.

Televizyon izlemediğinizi söylüyorsunuz. Acaba ‘Ekranlarda ne oluyor?’ diye merak ettiğiniz olmuyor mu?

Tiyatro sinema bunların hepsi sanat olabilir. Ben oyuncu olarak icracı olarak taklitçiyim. Bir gün sizi, başka gün başkasını taklit ederim. Orada gördüğüm bir adamın birtakım tavırlarını değiştirip kullanmayı tercih ederim. Dizileri filmleri çok fazla izlediğim zaman onları taklit etme noktasına geliyorum gibi geliyor. Leyla ile Mecnun yıllarca oynadı. Bir ara bir baktım oradaki gibi tonlamaya başladım, hiç izlemediğim halde çünkü çevremdekiler diziyi izliyordu. Bir yerde bilinçaltıma gelirse ne yapacağım? Öyle şeyleri çok fazla takip etmemeye çalışıyorum.