Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisinde aşka geldiler! Akkız ve Batuga için yeni dönem başlıyor!

Destan dizisinde aşka geldiler! Akkız ve Batuga için yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Destan dizisi, başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı. Ebru Şahin’in sekizinci yüzyılda yaşayan bir kadın kahraman olarak öne çıktığı dizide, Edip Tepeli de geçen sezon Sefirin Kızı dizisindeki güçlü performansının bir benzerini yeni dizisinde yansıtıyor.

İki genç oyuncunun uyumlu halini beğenen hayranlar için hikayede yeni ve güzel bir dönem başlıyor. Akkız ile Batuga karakterlerinin aşkın büyüsüne kapılmaya başlayacaklarını 17. yeni bölümde izleyeceksiniz. 29 Mart salı akşamı atv ekranında yayınlanacak olan yeni bölümde, birbirlerine duygularını saklayamayan Akkız ile Batuga, adım adım aşka yürüyecek.

Destan dizisinde aşka geldiler! Akkız ve Batuga için yeni dönem başlıyor! 7

Dünyanın birçok ülkesinde heyecanla takip edilen Destan dizisindeki bu aşk adımlarının hikayeye olan ilgiyi artırma potansiyeli de bulunuyor. Reyting rekabetinde iyi konumda bulunan Destan, birincilikler almakta ise zorlanıyor… Aşkın büyüsü ile birlikte izleyici ilgisi artarsa belki yeniden reyting birincilikleri de gelebilir.

Sosyal medyada da güçlü bir destek bulan Destan dizisinde, Batuga’nın çolak olan kolunu iyileştirme çabalarının yer alacağı 17. bölümde romantizmin izlerini de bulacaksınız. Şimdiye kadar savaş ve dram sahnelerinin öne çıktığı dizide artık aşkın daha çok konuşulacağı sahneler ile birlikte yeni bir dönem başlıyor.