Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı için bir kez daha kendisini dizilerde kanıtlama fırsatı çıktı!

Halit Özgür Sarı için bir kez daha kendisini dizilerde kanıtlama fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Halit Özgür Sarı, 2018 yılından itibaren setlerde görmeye başladığımız isimlerden birisi oldu. İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizi projesinde Süleyman karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ardından Şampiyon isimli TRT1 dizisinde güçlü bir çıkış yaptı.

Hakan Muhafız ve Kırmızı Oda dizilerinde de önemli deneyimler elde eden Halit Özgür Sarı’nın asıl kariyer patlaması yaşadığı dizi projesi Kardeşlerim oldu. İlk sezonunda hikayede yer alan ve 29. bölümde hayranlarının büyük şaşkınlığı arasında diziye kendi isteği ile veda eden oyuncu herkesi üzmüştü. Kardeşlerim dizisi 3 sezon başarılı işlere imza attı ama hala birçok izleyici Halit Özgür Sarı’nın neden böyle başarılı bir işte devam etmediğini anlayamadı.

Kardeşlerim dizisinin ardından Gizli Saklı isimli proje için yeniden televizyon ekranına dönüş yapan oyuncu, son dönemde çok etkili bir çıkış sergileyemedi.

Yabani isimli Fox TV’nin dram dizisinin başrol erkek oyuncusu olması ile birlikte Halit Özgür Sarı için yeniden kariyerinde öne çıkma ve sosyal medyada çok fazla konuşulma, hayran kitlesini de genişletme fırsatı çıktı.

Simay Barlas gibi genç bir partner ile birlikte aynı seti paylaşacak olan oyuncu, ayrıca tecrübeli isimler Yurduer Okur, Dolunay Soysert ve Şebnem Hassanisoughi ile birlikte aynı sette bulunma şansını da elde etmiş oldu.

12 Eylül Salı akşamı Fox TV’de ilk bölümü yayınlanacak olan Yabani dizisinin hikayesinin Ateş Kuşları’na benzetilmesi de sosyal medyada çok konuşuldu.

Köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi ile başlayan bir hayatın zengin bir hayata doğru uzunan hikayesi yeni sezonda bakalım izleyicileri etkileyebilecek mi? İzleyip, göreceğiz.