Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın yüksek enerjisi, Yabani dizisinde reyting patlamasına dönüştü!

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın yüksek enerjisi, Yabani dizisinde reyting patlamasına dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabani isimli Fox TV dizisi, üçüncü bölümü ile ekrana geldi ve dizinin izleyici kitlesini artırması gibi dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisini başrolde buluşturan dizinin reyting sonuçları tahmin edilenin bile üzerine çıktı. İzleyicilerin hikayesini çok beğendikleri anlaşılan Yabani dizisi için salı akşamlarının birinciliğini ele geçirmek gibi bir gelişme yaşanıyor.

Hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde 3. bölümüyle birincilikler elde eden Yabani dizisi, AB grubunda da günü ikinci sırada tamamladı. 6’lı oranlara varan Yabani dizisi reytinglerinin sezonun en iyi çıkışlarından birisi olduğunu söylemek gerekiyor.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin uyumlu halini çok beğenen izleyiciler, sosyal medya üzerinden bu yeni dizi çiftine övgü dolu yorumlarla destek veriyor.

Yabani dizisinin kaçırılan ve fakir bir hayatı bulunan genç bir adamın, sonra gerçek ailesine dönerek zenginleşen hayatını anlatan hikayesi çok ilgi çekti.

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden sonra yeniden ekrana güçlü bir hikayesi bulunan bir proje ile dönmüş olması hayranlarını da çok memnun etti.

Yabani dizisi için şimdi ilerleyen bölümlerde de bu reyting birinciliklerini sürdürebilmek gibi önemli bir hedef bulunuyor.