Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’dan Yabani dizisi hayranlarına etkileyici tüyolar!

Halit Özgür Sarı’dan Yabani dizisi hayranlarına etkileyici tüyolar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı, Yabani isimli dizi ile bu sezonun en etkili çıkışını gerçekleştiren oyunculardan birisi oldu. Partneri Simay Barlas ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu, izleyicilerin beğendiği bir hikaye ile ekranda olmanın keyfini sürüyor.

Dizinin yeni bölümleri öncesinde veya bölümlerin yayınlanmasının ardından çeşitli paylaşımlar yaparak sosyal medya üzerinden izleyicileri heyecanlandırmak için paylaşımlar yapan oyuncu, bazı tüyolar da veriyor.

Yabani dizisinde yedinci bölümün çok başarılı geçmesinin ardından sekizinci bölüm için de mesaj veren Halit Özgür Sarı, “7 kalp kıracak, 8 yine kafayı yedirtecek, 9 Yaman’ın en iyi anladığınız bölüm olacak” diyerek tüyoları vermeye devam etti.

31 Ekim’de yayınlanacak olan sekizinci yeni bölümde izleyicilerin kafayı yiyecekleri hikayeler olacağını belirterek biraz da abartıda bulunan genç oyuncu, asıl 9. bölümün Yaman karakterini iyi anlamak için çok etkili olacağını düşünüyor.

Yabani dizisinin 7 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 9. bölümüne gönderme yapan oyuncu, izleyicilerin heyecanını yüksek tutmak için elinden gelen çabayı göstererek, dizinin başarısı için sosyal medyayı gayet başarılı şekilde kullanıyor.