Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük reyting kaybı şaşkınlık yaşattı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük reyting kaybı şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları son dönemde Yalı Çapkını’nın önüne geçmeyi başaran Kızılcık Şerbeti dizisinin 36. yeni bölümü yayınlandı. Dikkat çeken sahneleri ve genişleyen hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi etkileme potansiyelini sürdüren projenin reytinglerinde yaşanan düşüş ise şaşkınlık yaşattı.

Tüm kişiler kategorisinde Yalı Çapkını dizisi yine birinciliği eline alırken, Kızılcık Şerbeti’nin ise AB ve ABC1 gruplarında günü birinci tamamladığı gözlemlendi. Ancak dizinin reytinglerinin geçtiğimiz haftaya göre ciddi bir düşüş yaşaması da dikkatlerden kaçmadı.

Tüm izleyici gruplarında da çok ciddi düşüşler yaşanmasına rağmen özellikle AB grubunda yine çift haneli oranları elde eden Kızılcık Şerbeti, sezonun en başarılı yapımlarının başında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Tüm kişiler kategorisinde günü ikinci kapatan ve ciddi bir izleyici kaybı yaşayan dizi, buna rağmen Yalı Çapkını’nı dizisini AB ve ABC1 gruplarında reyting kaybetmesine rağmen yine de geçmeyi başardı.

Sosyal medyada her hafta çok konuşulan dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 4 saat, Kıvılcım 3 saat, Nilay yaklaşık 7 saat, Umut ise yaklaşık 4 saat sosyal medya platformu X’in TT listesinde yer aldı.

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı paylaşıyor.