Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 13. bölüm 2. fragmanı izle! Halka dizisi hak ettiği ilgiyi bulamadı!

Halka 13. bölüm 2. fragmanı izle! Halka dizisi hak ettiği ilgiyi bulamadı!

tarafından ker_def

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi ünlü oyuncuların paylaştıkları ve ES Film imzalı dizi TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta.

Reyting sonuçlarına bakıldığında beklenen ilgiyi bulamadığı görülen Halka dizisi 13. yeni bölümüyle 16 Nisan Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Videodan 13. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Halka dizisi hayranları dizilerinin bitmesini hiç istemiyor. Ama TRT1’in projeyi daha ne kadar destekleyeceği de bilinmiyor. Ancak Netflix ve Blu TV’nin Halka dizisiyle ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı. Dizinin hayranları ise yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Cengiz Han; Çağatay, Kaan ve Cihangir’i Yeni Hayata adlı Rehabilitasyon merkezine kapatmıştır. Bu merkez daha önce Cihangir’in hafızasının silindiği yerdir. Cihangir merkezde kaldığı zamana dair bazı anılarını hatırlamaya başlar.

Cengiz Han, Hümeyra’yı bir seçim yapmaya zorlar. Çocuklardan sadece biri hayatta kalacaktır.

Hümeyra zor tercihi ile uğraşırken Kaan, Cihangir ve Çağatay düşmanlıklarını bir tarafa bırakıp birlikte hareket etmek zorundadırlar ancak işleri zordur.

Cihangir de geçmişte çabalamış ama merkezden kurtulmayı başaramamıştır.

Halka’nın çocuklarının kaderi Halka’nın elindedir. Cengiz Han’ın acımasız kararları birilerinin canını yakmak üzeredir.