Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Pandemi sonrasıyla ilgili öyle bir laf etti ki, duygulara tercüman oldu!

Hande Doğandemir, Pandemi sonrasıyla ilgili öyle bir laf etti ki, duygulara tercüman oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi/Detay – Pandemi döneminde pek çok oyuncu, dijital alanlarda hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Hande Doğandemir oldu. Genç oyuncu, XOXO Digital’in Youtube üzerinden yayınlanan söyleşisine konuk oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit 19 kapsamındaki Pandemi nedeniyle 60 gündür karantinadan çıkmadığını ifade eden genç oyuncu, “Hala akıl sağlığımı koruyorum. Çok kontrolü kaybetmedim ama arada bir ‘Bugün neydi?’ dediğim oluyor. Benim evden çalıştığım bir durum olduğu için gün takibi de yapmıyorum özel bir şey olmadıkça. Galiba 60 gündür karantinadayım” diye konuştu.

“Neyi özledin?” sorusuna genç oyuncu, “özgür olma duygusunu özledim. Çünkü her şeyimiz kısıtlandı. Evden çıkamıyoruz. Çıktığımızda dikkat etmek zorundayız. O biraz rahatlama, salma lüksümüzü özledim ama öyle bir lüksümüz yok tabii. Biraz arkadaşlarımı, biraz ailemi özledim. Onlar Ankara’da ve aklım onlarda tabii. Biter bitmez de yanlarına gitmek istiyorum” yanıtını verdi.

“DIŞARI ÇIKINCA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM!”

Hande Doğandemir, Pandemi sonrasıyla ilgili öyle bir laf etti ki, duygulara tercüman oldu! 9

Tüm dünyada yaşanan salgınla birlikte insanların evlerinde kalmaya devam etmesi, hemen herkesin eski yaşamına yabancılaşmasını da getirdi. Pek çok kişi tarafından dillendirilen ve ‘yeni normal’ olarak da adlandırılan yeni süreç, bundan sonra hayatların farklı olacağını da gösteriyor.

Evde kalmaya devam eden insanların psikolojisi ise benzer duygular yaşatmakta. Hande Doğandemir de bir anda sokağa çıktığında ne yapacağını bilmez vaziyette olacağı sözleriyle aslında pek çok kişinin duygularına tercüman oldu.

Genç oyuncu, “Yarın her şey bitti tamam güvendeyiz, herhangi bir korkumuz olmadan sokağa çıkabiliriz dediklerinde gerçekten ne yapacağımı bilmediğimi fark ettim. Çok tuhaf. Zaten evde vakit geçirmeyi çok seven biriyim ben ama ona rağmen şu an gerçekten yarın olsa ne yapacağımı, nereye gideceğimi, nasıl davranacağımı bilmiyorum. Çok tuhaf bir his bu, garip” açıklamasıyla pek çok kişinin hissettiğini dillendirdi.

Hande Doğandemir, Pandemi sonrasıyla ilgili öyle bir laf etti ki, duygulara tercüman oldu! 10

Bu sürecin bazı kazanımları da olacağını ifade eden oyuncu, özellikle insanların artık temastan kaçınacakları öngörüsüyle şunları söyledi:

“Kalabalık bir yere girdiğimde şimdi gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum, maskeyle dolaşmaya alıştık, eldivenle gezmeye alıştık, her şeyi dezenfekte etmeye alıştık. Bence bazı alışkanlıklar kalıcı olacak bence. Millet olarak biz teması seviyoruz ya, hiç tanımadığımız insanlarla şapır şupur öpüşüyoruz, el sıkışıyoruz ya, galiba bu biraz kalıcı olsa mutlu olacağım gibi geliyor.”

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Hande Doğandemir, pandemi döneminde Elle Türkiye dergisi ile çekim yaptı. “Yazın geldiğini anladığımız bir gün oldu” diye mesaj bırakan oyuncu, sosyal mesafeyi korumaya özen gösterdiklerini, saç ve makyajını kendisini yaptığını ifade etti.

Hande Doğandemir, Pandemi sonrasıyla ilgili öyle bir laf etti ki, duygulara tercüman oldu! 11