Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, Yüzleşme dizisinin setinde çok ağır günler yaşadı!

Hande Doğandemir, Yüzleşme dizisinin setinde çok ağır günler yaşadı!

tarafından zk zk

Kanal D’nin yeni dizisi Yüzleşme’de Masal karakteriyle ekrana dönmeye hazırlanan Hande Doğandemir, oynadığı rolün etkisini içinde çok fazla hissettiğini ve zorlandığını söyledi.

Doğandemir, Posta gazetesine verdiği röportajda, Masal karakterini çok içselleştirdiği ve onun hayatında kendisine dokunan duygular nedeniyle sette zorlandığı anlar olduğunu anlattı.

Hande Doğandemir, 5 Mart’ta ilk bölümü yayınlanacak olan Yüzleşme dizisindeki Masal karakterini ve onun kendisine yaşattıklarını şöyle aktardı:

Hande Doğandemir, Yüzleşme dizisinin setinde çok ağır günler yaşadı! 7

‘Masal’, 15 yaşındayken babasının düşmanları tarafından kaçırılmış ve kötü şeyler yaşamış bir kadın. Ben ‘Masal’la beraber çok fazla şey sorguladım, içselleştirdim, dolayısıyla benim için sette ağır geçen günler oldu. Hikâyesi kalbimi çok acıttı, duygusal olarak kontrolü kaybettiğim zamanlar oldu. Ruhsal olarak çok zorlandığım ve o psikolojiden çıkamadığım zamanlar… Çok ağladım ve hatta duramadım. İçimde bir yere çok dokundu. Hayatta bazen ne kadar çaresiz bırakıldığımızı fark ettim. Ama aynı zamanda içimizdeki gücü fark edip doğru kullanmanın ne kadar kıymetli olduğunu…

YÜZLEŞME DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kanal D’nin yeni dizisi “Yüzleşme” 5 Mart Salı günü ekranlara gelecek. Yüzleşme dizisinin konusu çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi sonrasında gelişen olayların anlatıldığı dizide 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkıyor.