Ana sayfa Sinema Hande Doğandemir, Nuh Tepesi filmiyle ilgili sürprizi açıkladı!

Hande Doğandemir, Nuh Tepesi filmiyle ilgili sürprizi açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Covid 19 nedeniyle pek çok sektörle birlikte sinema sektörü de durdu. Vizyonda olan filmlerin gösterimlerine ara verilirken, çekimler de yapılamıyor. Pandemi öncesinde Türkiye’de pek çok kişinin merakla beklediği filmler arasında Nuh Tepesi de bulunuyordu.

Nuh Tepesi filmi, 6 Mart’ta vizyona girmiş, ancak kısa bir süre sonra Pandemi nedeniyle gösterimine devam edilememişti. Filmde Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve Mehmet Özgür rol almakta. Filmin oyuncularından Hande Doğandemir, akıbeti merakla beklenen Nuh Tepesi ile ilgili yaptığı açıklamayla sürprizi de paylaşmış oldu. Doğandemir, XOXO Digital’in Youtube kanalı üzerinden yayınlanan söyleşisinde Nuh Tepesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Hande Doğandemir, Nuh Tepesi filmiyle ilgili sürprizi açıkladı! 7

Ünlü oyuncu, filmin yeni bir kararlar, dijital platformda yayınlanacağını şu sözlerle duyurmuş oldu:

“Film, Tam vizyona girdi 2. haftasında pandemi nedeniyle kaldı. Sonrasında ne olacak bilmiyorum. Tekrar vizyona girer mi? Ama şu anda açıklayamayacağım çok önemli bir dijital mecra ile anlaştı zaten. Harika bir haber. Herhalde oradan bir süre sonra gösterilir diye umuyorum. O da sürpriz olsun.”

Hande Doğandemir’in bu açıklaması, bahsedilen dijital mecranın, son dönemde pek çok filmin adresi olan Netflix olduğu şeklinde düşünceler doğurmakta. Önümüzdeki günlerde Nuh Tepesi ile ilgili bu mecra netleştiğinde biz de sizlerle paylaşacağız.

Cenk Ertürk’ün yazıp yönettiği filmde, babasının vasiyeti olan köyde bulunan ‘Nuh Ağacı’nın altına gömülme isteğini gerçekleştirmeye çalışan Ömer’in başından geçenler ve ağacın kadim zamanlardan kalma olduğuna inanan köy halkının hikayesi anlatılmakta.