Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özberk, müthiş hikayesine sponsor arıyor! Ailesinin geçmişi, onu bile şaşkına çevirdi!

Özge Özberk, müthiş hikayesine sponsor arıyor! Ailesinin geçmişi, onu bile şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu Özge Özberk, Türsak’ın Youtube kanalı üzerinden yayınlanan Bora Talat Oyacı’nın sohbet programına konuk oldu ve ilginç bir projesinin detaylarını ilk kez paylaştı. Özberk, ailesinin geçmişiyle ilgili yeni öğrendiği bir hikayeyi senaryo haline getirmek istediğini ve bu projesine bir sponsor aradığını anlattı.

Ünlü oyuncu, daha önce çocuk kitapları yazmıştı. Pandemi günlerinde de yeni bir çocuk kitabı yazdığını, onun yayınlanacağını anlatırken aynı zamanda ilginç bir projesini de aktardı. Senaryo yazmanın kolay bir iş olmadığını ama taslağını oluşturduğu bir hikayesi olduğunu söyleyen Özge Özberk, ailesinin geçmişini anlatan bu ilginç hikayeyi yazmak istediğini ve bunun için çalışmalara başladığını da ifade etti.

Özge Özberk, müthiş hikayesine sponsor arıyor! Ailesinin geçmişi, onu bile şaşkına çevirdi! 8

Oyuncu, kendisinin de sonradan kuzeninden duyduğu ve anneannesinin başından geçenlerin anlatılacağı hikayesinde Atatürk ile ilgili anılar da olduğunu kaydetti. Eğer projesine bir sponsor bulursa, bu dönem işinde anneannesini de kendisinin canlandırmak istediğini sözlerine ekledi.

Özge Özberk, kendisini çok heyecanlandıran bu projesinin detaylarını ise şöyle aktardı:

“Annneanemin kendi hikayesi. Planlarım iyi giderse, araştırmalarım çünkü çok dallı budaklı, mübadele dönemine denk geliyor. Biraz dönem işi var işin içinde, Atatürk var, Tarkan var… Böyle çok büyük bir skala. Çok iyi bir sponsora ihtiyacım olabilir gerçeğe dönüştürmek için ama anneannemin gençliğini oynamak isterim. Bunun için yazmaya giriştim fakat çok iyi araştırmak, çok iyi bir kurgu gerekiyor. İçinde çok önemli bir aşk hikayesi var. Çok güzel bir aşk hikayesi var. Ne yazık ki ben bunu anneannem yaşarken sormamıştım. Sonradan kuzenimden öğrendiğim bir hikaye” ve ben salya sümük ağlayıp ‘anneannem böyle şeyler yaşamış ve ben sormamışım’ dedim. Burnumun dibinde. Nasıl bir acıyla, nasıl bir aşkla büyümüş. “

Özge Özberk, müthiş hikayesine sponsor arıyor! Ailesinin geçmişi, onu bile şaşkına çevirdi! 9

ŞİFACI ANNEANNENİN AŞK VE ACIYLA DOLU HİKAYESİ…

Özge Özberk, anneannesinin aynı zamanda bitkilerle de arasının çok iyi olduğunu ‘şifacı’ olarak bilindiğini de anlatarak, hikayesinde bu kısımların da yer alacağını belirtti.

“Bir yandan hatim indirirken, bir yandan Atatürkçü bir kadınken, bir yandan da Herbalistti. Otlarla şifa bulurdu” diyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eve gelirdim salonun ortasında bir kazan kaynıyor. Isırgan otları kaynıyor içinde lahanallar bir şeyler. İnsanlar romatizmaya iyi gelen, şu anda bile haşlanmış lahananın ödem söktürücü olduğu biliniyor. Bu bile başlı başına eğlenceli bir bölüm benim hayatımda anneannem ve bitkileri. O yüzden çok istiyorum o aşkı, o dönemleri yazmak. Küçük yaşta evlendirilmiş olması vs, çok çok enteresan bir hikaye var elimde ve bunu hayata geçirmeyi çok istiyorum.”