Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Şevval Sam – Eda Ece dostluğunun bilinmeyen gerçekleri

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam – Eda Ece dostluğunun bilinmeyen gerçekleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da oynayan Eda Ece ve Şevval Sam, canlı bağlantı ile instagram üzerinden sevenleriyle buluştu. Karantinayı evlerinde geçiren iki ünlü isim, samimi sohbetleriyle hayranlarını mutlu etti. İkili, izleyicilerden gelen soruları da yanıtladılar. Gelen bir soru, dostluklarının dizi ile mi başladığı şeklindeydi.

Şevval Sam, Yasak Elma’nın castı oluşturulurken Yıldız karakterini Eda Ece’nin oynayacağını öğrendiğini, kendisine resminin gösterildiğinde Eda Ece’yi hiç tanımadığını söyledi. Çok fazla magazin takip etmediğini belirten Şevval sam, isimleri de hafızasında tutamadığını, bu nedenle Eda Ece’yi de birlikte oynayana kadar tanımadığını anlattı.

Şevval Sam, “Bu dostluk Yasak Elma ile gelişti. Hakikaten çok mutluyum. Aramızda yaş farkı olmasına rağmen Eda farkındalığı çok yüksek, duyarlılığı çok açık, çok zeki, çok komik, çok fırlama…” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam - Eda Ece dostluğunun bilinmeyen gerçekleri 7

Birlikte yurt dışı seyahatlerine de giden ve özel hayatlarında arkadaşlıklarını sürdüren ikiliden Eda Ece ise Şevval Sam’ın hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu, onu ablası gibi gördüğünü ifade ederek “Set dışında da bu hayattaki 10 insanımdan biri sensin. Annemin ablamın dahil olduğu bir liste. Yasak Elma’nın en büyük insan katkılarından biri, senin gibi bir kadını tanımış olmam” diye konuştu.

ŞEVVAL SAM’I GÜLDÜREN ‘YILIN ÇİFTİ’ DETAYI

Eda Ece’nin kendisi ile ilgili övgü dolu sözlerinin ardından Şevval Sam, dijital alanda verilen bir ödül kategorisine birlikte dahil edilmeleriyle yaşanan ilginç durumu hatırlattı.

Farklı dizilerde yer alan bir kadın ve bir erkekten oluşan YILIN DİZİ ÇİFTİ kategorisine kendilerinin de dahil edilmelerini hatırlatan Şevval Sam, “Yılın çifti seçiliyor ve iki kadın olarak seninle yılın çifti seçildik çok güldüm. Bu çok komik bir şey değil mi?” diyerek duruma kahkahalarla güldü.