Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir’e destek mesajları yağıyor!

Hande Doğandemir’e destek mesajları yağıyor!

tarafından ker_def

Can Kırıkları isimli atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisine başlayan Hande Doğandemir, Mert Fırat konusunu kapatmış olsa da yaşadığı durumun uzunca bir süre daha konuşulacağı bir gerçek.

Uzun süre birliktelik yaşayan ve evlenecekleri gözüyle bakılan Doğandemir – Fırat çifti 2 yıllık ilişkilerine nokta koymuştu.

Bu ayrılığın hemen ardından Mert Fırat’ın İdil Fırat ile aşk yaşadığının ortaya çıkması, çiftin hızlı bir şekilde evlilik yolunda ilerlemesi ve 8 Eylül için de nikah hazırlıkları yapması herkesin dikkatini çeken bir konu.

Bu noktada birçok kadının Hande Doğandemir’in yaşadığı hayal kırıklığıyla empati yapmaya çalıştığını sosyal medyadaki mesajlardan anlayabilmekteyiz.

Bu isimler arasına Demet Akalın da katıldı.

Akalın, evlilik hazırlığı yapan Mert Fırat’ın ayrıldığı sevgilisi Hande Doğandemir’i instagram hesabından teselli etti.

Hande Doğandemir'e destek mesajları yağıyor! 7

Sosyal medyadan yoğun eleştiri alan İdil Fırat’ın kına gecesinde salona dört kişinin taşıdığı tahtla girmesi Mert Fırat’ın hayranlarını kızdırdı.

Çok ses getiren evliliğin yansımaları konuşulurken gözler, Mert Fırat’ın iki yıllık ilişkisinin ardından ayrıldığı Hande Doğandemir’e çevirildi. Doğandemir’in bir kaç gün önce paylaştığı gönderisinin altına destek mesajları geldi.

Destek yorumlarından en dikkat çekeni ise Demet Akalın’ın mesajı oldu. Akalın, Doğandemir’in paylaşımına, “Allah büyük. Bugünü hiç unutma, ileride şükredeceksin. Gerçek asil kız, sen yeteneğinle dağları devirirsin.Unutma sakın” diyerek moral verdi.