Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Azize dizisinden omuzları dik ayrıldı!

Hande Erçel, Azize dizisinden omuzları dik ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İşte bu hiç güzel olmadı Hande Erçel! Ünlü oyuncu Hande Erçel, bilindiği üzere Kanal D’deki Azize dizisinin apar topar yayından kaldırılmasından sonra yeğeni Aylin Mavi ile sevimli bir poz paylaşarak, ruh halinin iyi olduğunu göstermişti.

Siyah İnci dizisinde yine büyük eleştiriler alan ve ardından bunalımlı dönem yaşayan oyuncu, bu sefer böyle bir sıkıntılı süreç yaşamayacaktır. Zira Azize dizisinin final yapmasında birinci faktör performansından ziyade dizinin hikayesinin izleyici tarafından sahiplenilmemesi oldu.

Bu projede kendisini geliştirdiğini gösteren Erçel, dizinin büyük yükünün omuzlarına yüklenmiş olmasına rağmen rolünü başarıyla canlandırdı. Takipçileri de bu duruma dikkat çeken yorumları ile sosyal medyada artık Azize gibi senaryosu sorunlu yapımlarda rol almaması yönünde isteklerde bulundu.

Hande Erçel hayranları da sosyal medyadan motive edici paylaşımlar yaparak, ünlü oyuncuya destek olmaya devam ediyor. Oyuncu sosyal medya hesabından 2020 göndermeli paylaşımı ile de yine yüz binlerce beğeni aldı.

İşte Hande Erçel’in paylaşımı:

2020 mi o? ????

Hande Erçel, Azize dizisinden omuzları dik ayrıldı! 7