Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş, büyük ayıba hala tepki göstermedi!

Tolga Sarıtaş, büyük ayıba hala tepki göstermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV, Ferhat ile Şirin dizisini final bile yapmasına izin vermeden yayından kaldırdı. Bu konuyla ilgili haberler bir haftadır bayın yayın platformlarında paylaşılmasına rağmen ne kanaldan ne de oyunculardan herhangi bir tepki gelmemesi ilginç.

Diziye isimlerini koyarak kariyerlerini de etkileyen büyük adım atan Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere gibi ünlü isimler için böyle bir son hiç de şık değil. En azından dizinin final yapmasına izin verilerek sonlandırılması daha yakışık alırdı. Şimdi ise diziyi izleyen kitle ile empati yapmadan alınan bu tür kararlar izleyicilerde büyük güvensizlik oluşturuyor.

Kanalların kendi kar – zarar durumlarını düşünerek aldıkları bu fevri kararlar izleyiciler gibi oyuncular açısından da çok kötü bir görüntü…

Sonuç olarak, Fox TV gibi iddialı bir kanalın çok yatırım yapıp, geri dönüş alamasa bile projelere emek veren insanları da düşünerek daha saygılı yaklaşması beklenirdi.

Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere hayranlarının ayrı bir hayal kırıklığı var. Çünkü, bu iki oyuncunun hayranları onlar olduğu için özel bir önem gösterdiler. Ancak alınan karar ile hayal kırıklığına uğradılar. Neden ünlü oyuncuların kariyerlerine böyle bir olumsuz sonuç işlendiğini de merak ediyor ve bunun kızgınlığını sosyal medyada ifade ediyorlar.

Dizisinin yayından kaldırılmasından sonra bir söz söylemeyen Tolga Sarıtaş, 2020 yılının ilk paylaşımını yaptı.

Tolga Sarıtaş, büyük ayıba hala tepki göstermedi! 7

Takipçileri binlerce beğenide bulundu. Oyuncuya desteklerini sergilediler.

Sarıtaş’ın Ferhat ile Şirin dizisinin bu şekilde sonlandırılması ile ilgili bir tepkisi gelecek mi, işte bu da merakla bekleniyor.