Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel hayatının en hüzünlü hediyesini aldı!

Hande Erçel hayatının en hüzünlü hediyesini aldı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hande Erçel’i en son Azize dizisinde izlemiştik. 2019 yılında zor bir dönem geçiren Erçel, hem özel hayatında hem de iş yaşamında farklı duygular yaşadı.

2019 yılının Ocak ayında annesi Aylin Erçel’in vefatı ile sarsılan oyuncu, uzun süre kendini toparlamaya çalıştı. Bu süreçte Halka dizisinde başarılı performansı ile içinde bulunduğu duruma nazaran iyi bir çıkış yaptı.

Yeni sezona Azize dizisi ile başlayan ancak dizinin kısa süreli olmasının moral bozukluğunu yaşayan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yer alacağı diziye hazırlanırken koronavirüs salgını nedeniyle tüm planlar alt üst oldu. Bu dönemi evde geçiren oyuncu, sosyal medyada da aktif şekilde paylaşımlar yapıyor. Hayranlarından çeşitli hediyeler alan oyuncu, son hediye ile bir hayli hüzünlendi.

Annesi Aylin Erçel’in kara kalem resmini yapan bir hayranı, bunu ünlü oyuncuya hediye etti. Sürpriz karşısında Erçel bir hayli duygulandı ve takipçisine teşekkür etti. Anne Aylin Erçel’in kucağında ise kızı Gamze’nin bebeği Mavi bulunuyor. Bu detay Erçel ailesini bir hayli duygulandırmış olmalı.

Hande Erçel hayatının en hüzünlü hediyesini aldı! 7