Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel sıfır makyajla bambaşka! Eda Ece’ye Noel Anne montajı! Özge Özpirinçci’den strese sokan hareket!

Hande Erçel sıfır makyajla bambaşka! Eda Ece’ye Noel Anne montajı! Özge Özpirinçci’den strese sokan hareket!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları sosyal medya paylaşımları, takipçilerinin de ilgisini çekti. İlk sırada Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile izlediğimiz Eda Ece var. Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan ünlülerin başında geliyor.

Sık sık dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmekte. Kimi zaman Yasak Elma ile ilgili tüyolar da veren oyuncu, hayran kitlesi ile samimi bir iletişim içinde.

Instagram’ı etkin kullanan Eda Ece, kimi zaman esprili paylaşımlarıyla da gülümsetiyor. Bazen de takipçilerinden gelen keyifli içerikleri paylaşmakta. Son olarak da yılbaşı için bir hayranının montajladığı fotoğrafını paylaşmış oyuncu.

Eda Ece’nin hayvanları çok sevdiğini tüm takipçileri biliyor. Evinde de bir kedisi ve bir köpeği olan oyuncunun Noel Anne montajında kucağında bir kedi de var.

Hande Erçel sıfır makyajla bambaşka! Eda Ece'ye Noel Anne montajı! Özge Özpirinçci'den strese sokan hareket! 9

Oyuncu hayranının yaptığı bu yılbaşı sürprizini çok sevmiş ve story’de paylaşmış. Hem kahkaha emojileri hem de kalplerle birlikte…

Bir diğer ünlü kadın oyuncu  Hande Erçel ise şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemden düşmüyor. Genç oyuncu, Kerem Bürsin ile kamera karşısına geçtiği diziyle birlikte hayran kitlesini de büyüttü.

Hande Erçel, yaptığı son instagram paylaşımında en doğal haliyle görünüyor. Oyuncunun yüzünde hiç makyajın olmadığı ve aynı zamanda da gözünde gözlük olduğu fotoğrafı doğal halini gözler önüne sermiş…

Hande Erçel sıfır makyajla bambaşka! Eda Ece'ye Noel Anne montajı! Özge Özpirinçci'den strese sokan hareket! 10

Kadın dizisinde oynadıktan sonra uzun bir dinlenme molası veren Özge Özpirinçci, yaz başından beri doğayla iç içe yaşıyor. Kimi zaman İstanbul’da kimi zaman Bodrum’da ortaya çıkıyor oyuncu. Sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte boş vaktini uzun yürüyüşler ve yoga ile değerlendiren oyuncu, yaptığı kimi hareketlerle de adeta kıskandırıyor!

Uzun süredir yoga yapan oyuncunun yaptığı son hareket ise biraz yürek ve uzunca bir çalışma ister. Özge Özpirinçci’yi yogadaki bir pozuyla görüyorsunuz aşağıda. Amuda kalkan oyuncu, bu hareketin yogadaki en sevdiği hareket olduğunu da eklemiş…

Hande Erçel sıfır makyajla bambaşka! Eda Ece'ye Noel Anne montajı! Özge Özpirinçci'den strese sokan hareket! 11