Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi oldu! Aslıhan Güner, doğallığın dibine vurmuş ama bu işte bir gariplik var!

Şimdi oldu! Aslıhan Güner, doğallığın dibine vurmuş ama bu işte bir gariplik var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterini başarıyla canlandıran Aslıhan Güner, dizideki gibi esprili tavırlarıyla sosyal medyada da dikkatleri çekiyor. Ünlü oyuncu, samimi, doğal ve esprili paylaşımlarıyla takipçilerinin de ilgiyle izlediği bir isim. Sadece dizide değil, sosyal medyada da ilgiyle takip edilmekte.

Oyuncu, Karadenizli bir kadını canlandırdığı dizide, duruşu, kıyafetleri, şivesiyle tam bir Karadeniz kadını! Kimi zaman onu gerçekten Karadenizli sananlar da var ama aslında babası Malatyalı, annesi de Sivaslı bir kişi.

Aslıhan Güner, kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evli. Güner, İstanbul’da yaşıyor ama Kuzey Yıldızı dizisi nedeniyle uzun süredir Ordu’da.

Oyuncu, dizinin oyuncuları ve ekibiyle de bu kadar uzun süre beraber olunca yakın arkadaşlıklar da kurmakta. Zaman zaman instagram sayfasından set ekibiyle pozlar da veren oyuncu, saç ve makyajını yapan ekiple de ayrı bir yakınlık içinde.

Aslıhan Güner’i çok seven saç makyaj ekibi, kendi sosyal medya hesaplarından da zaman zaman Aslıhan Güner’in de olduğu fotoğraf ve videolarını paylaşarak oyuncuya olan sevgilerini de aktarıyorlar.

Bu kez hep birlikte eğlenceli bir paylaşım yapmışlar. Dizinin setinde Aslıhan Güner’in saçını yaparken çekilen videoda Güner, “Dinçercim doğal olmasına önem veriyorum biliyorsun” diyor.

Bu arada kuaförün de “En doğal böyle oluyor” sözleriyle Aslıhan Güner’in saçını baya bir kabarttığı görülüyor. “Baya mükemmel. İşte bu! sahneler beni bekler” sözüyle de Aslıhan Güner noktayı koyuyor! Bu kısa ama gülümseten videoyu instagram story’den yayınladı.

İşte o video: