Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 11-17 Mart Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Hande Kazanova 11-17 Mart Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli mesajlar verdi. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Hande Kazanova’ya göre sağlam ve oturmuş konu ve olaylar hayatımızda daha fazla yer edebilir. Bu hafta içerisinde yemeye ve içmeye özen gösterebiliriz. Diğer taraftan parasal konular, paramızı çoğaltmak, kendimizi yatırımlara vermek anlamında önemli haftalardan bir tanesi olacak. Önemli şanslar ve fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Aceleci olmayın. Teklifler gelirse de sağlam temeller üzerinde ilerleyin.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında YENGEÇ burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Sosyal çevre ilişkilerinizin üzerine eğildiğiniz bir hafta olacak. Bu pazartesi arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde hırslı yönünüzle hareket edeceksiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler.Gelecek planlarınızı hızlandırdığınız, seyahat ile ilgili konu ve olayların önem kazandığı diğer taraftan gözden geçirmeniz gereken konu ve olayların da önemli olduğu haftalardan bir tanesi olacak.

Eğitim, seyahat ve yabancılarla yapılacak olan işlerinizde hayatın sizi ortaklı adımlarda desteklediğini göreceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın işlerinizde size faydalı ve destek olduğu bir hafta olacak. Çarşamba gününü bu anlamda kullanmaya özen göstermelisiniz.Abartıdan uzak durmanız gereken bir dönem olacak, yapacağınız işlerinizde aşırı iyimserlikle atılacak adımlar ve karşınıza gelecek fırsatlarda detayları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

Tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz. Bir iş seyahati ortaya çıkabilir.Gözden geçirdiğiniz konu ve olayları toparlamak, bir sonuca ulaştırmak, sıkıntı yaşadığınız noktaları çözmek cuma günü önemli görünüyor. Hafta sonu kendi yolunuzda gitmek daha önemli olacak. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanacaksınız. Güzel bir hafta diliyorum.