Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Boğa Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Boğa Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Aile hayatınızda yönetici kapasitelerinizi ön plana çıkaracağınız, etrafınızdaki insanları idare etmekten mutluluk duyacağınız, ne yapmaları gerektiğini söyleyeceğiniz bir hafta başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar.Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi olacak. Hem Güneş burç değiştirecek hem de perşembe günü itibariyle sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Hafta başında sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve gelecek planlarınız ile ilgili konularda hızlı düşüneceksiniz ve çabuk hareket etmek isteyeceksiniz.

Kafanızdaki plan ve projeleri hayata geçirmek için hafta başında uygun birtakım adımlar devrede olabilir. Merkür gerilemesi devam ediyor. Tamamlanmamış işlerin üzerine gitmek fayda sağlayabilir. Çarşamba günü itibariyle Güneş, burç değiştirecek.Kendinizi geri plana çektiğiniz bir dönem başlayacak sevgili Boğa’lar. Bu dönemde hayatı daha fazla sorgulayabilir, anlamlandırmak isteyebilir, etrafınızdaki konu ve olaylara farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili konularda kendinizi daha yalnız hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz ve baş bölgenizi iyi korumalısınız.

Sağlıkla ilgili konularda sınanma olasılığınız yüksek görünüyor.Diğer taraftan sosyal çevrenizde yapacağınız işlerinizde, takım çalışmalarınızda güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir dönem olacak. Perşembe günü sabaha karşı bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek sevgili Boğa’lar. İş hayatınızda almanız gereken önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Çok çalışmaktan ya da başka insanlar arasında dengeyi sağlama arzunuzun yüksek olmasından dolayı baş ağrıları bu Dolunay’da hayatınızda yer edebilir. Bu hafta hem iş ilişkilerinize hem de göz önünde olacağınız ortamlarda kadın-erkek ilişkilerine dikkat etmekte fayda olacak. Güzel bir hafta diliyorum.