Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Yengeç Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Maddi konularda organize olmanız gereken haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler. Parasal konularda idare mekanizmasını kullanacaksınız. Bu alanlarda yapılması gerekenler pazartesi günü biraz zorlayabilir.Alacak verecek dengesini oturtmak konusunda hoşnutsuzluklarınız olabilir ama öğleden sonra ve salı günü itibariyle bu alanlarda daha rahat etkiye sahip olacaksınız. Bu hafta önemli olacak.Perşembe günü sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Pazartesi günü seyahat ve eğitime dayalı gelecek planlarınızda hızlı hareket etmek isteyeceksiniz. Çevrenizdeki insanlardan gereken yardımı alacaksınız.

Çarşamba günü Güneş Koç Burcu’na geçiyor. Sizin için kariyer ve iş fırsatlarıyla dolu bir döngü başlıyor. Kimliğinizi daha fazla göz önünde bulunacağınız ortamlarda göstereceksiniz. Bu dönemde başka insanların onayını almak, görünür olmak aynı zamanda yaptığınızın işin bilinirliğini artırmak sizin için önemli olabilir. Amaçlarınız ve hırslarınız doğrultusunda ilerleyeceğiniz bir dönem başlıyor.Kariyer ve iş fırsatları konusunda kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Çarşamba günü uzun vadeli adımlarda hayat sizi destekleyecek.

Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay, sizin ev ve yuva alanlarınızda önemli kararlarınızı ön plana çıkartacak sevgili Yengeç’ler. Eviniz ve aileniz ile ilgili önemli bir detay, konu ve bu konuda alınacak önemli bir karar ve bir başlangıç devreye girebilir. Merkür geriliyor. Daha önceden konuşulmuş işlerinizin peşinden koşmak önemli olmalı.Diğer taraftan ailevi konularda önemli kararlar da alacaksınız.

Anne ve babanızın ya da eşinizin ailesinin hayatında birtakım sürtüşmeler ya da olumsuzluklar karşınıza gelebilir. Perşembe günü ise kadın erkek ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Hafta sonu kendinizi göz önünde olacağınız ortamlarda, çalışıyorsanız iş alanlarınızda kendinizi şifalandırabilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum.