Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Aslan Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Aslan Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Bu hafta başı kişisel istek ve beklentileriniz önem kazanıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar. Bu hafta sizin için çok önemli çünkü Ay, Aslan Burcu’nda iken haftaya giriş yapacağız. Bu hafta olaylar ve koşullar karşısında sizin borunuz ötecek.Kendi isteklerinize, beklentilerinize ve yapacaklarınıza daha fazla önem vereceksiniz. Sadece duygu iniş çıkışlarınızı iyi kontrol etmeniz gerekecek. Çünkü gün içerisinde duygusal tepkilerinize göre hareket etme enerjiniz yüksek görünüyor. Çarşamba günü Güneş Koç Burcu’na geçiyor.

Perşembe günü sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Hem iş hayatınızda hem de parasal konularda fikirsel olarak hızlı kararlar vereceksiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz ancak bir türlü yapamadığınız, ertelediğiniz bir konu pazartesi günü sizi harekete geçirebilir. Bu konuyu kolaylıkla hallettiğinizi görebilirsiniz. Seyahatleriniz hızlanmaya başlayacak.Hayata geniş açıdan bakmaya başlayacaksınız. Diğer taraftan yabancı insanlarla olan bağlatılarınız ön plana çıkabilir. Eğitim ayağınız da hızlanacak. Hangi yaşta olursanız olun bu dönem öğrenmekten ve değişik konu ve olayları keşfetmekten büyük mutluluk duyabilirsiniz.

Farklı kültürlerden etkilenebilirsiniz. Ticari konularda harekete geçebilirsiniz.Geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde fikirleriniz, düşünceleriniz, bu konularda tartışmalar aynı zamanda diğer insanlardan alacağınız birtakım fikirler bu süreçte hayata çok geniş bakmanıza ve hayat amacınızı anlamanıza yardımcı olacak sevgili Aslan’lar.Çarşamba ve perşembe günleri keyifli etkileşimler altında olacaksınız. Perşembe günü kadın erkek ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek.

Göz önünde olacağınız ortamlarda inatçılıktan uzak durmaya özen gösterin. Tahammülsüzlüklerinizi sınırlandırmaya özen gösterin.Perşembe günü gerçekleşecek yakın çevre, akrabalar ve kardeşler alanında yaşayacağınız bu dolunay ile beraber onların hayatında önemli kararlar devrede olabilir. İletişime dayalı işlerinizde önemli başlangıçlar karşınıza gelebilir. İlginizi yakın çevre konularına çevirecek ve bu alanda önemli birtakım kararlar alacaksınız. Güzel bir hafta olsun.