Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Aslan burcu yorumunda uyarı; hırslarınız düşüncelerinizin önüne geçmesin!

Hande Kazanova haftalık Aslan burcu yorumunda uyarı; hırslarınız düşüncelerinizin önüne geçmesin!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında ASLAN burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Koşturmalarınızın yüksek olduğu, hırsınızı kontrol etmek durumunda kaldığınız zamanlardan bir tanesi olacak ve haftaya böyle başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar.Göz önünde olduğunuz yerlerde, kariyerinizle ilgili konularda, insanlarla olan bağlantılarınızda hırslarınızın düşüncelerinizin önüne geçmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Diğer taraftan hızlanmak ve işlerinizi toparlamak için uygun bir hafta olacak. Merkür ortak para alanlarınızda gerileyecek. Bu yüzden banka işlemleri ve parasal konularda dikkat etmeniz gereken bir dönem. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda değişik fırsatlar ve şanslarla karşılaşacaksınız. Bu fırsat ve şansları değerlendirirken çok da uçmamaya özen gösterin.Hafta sonu güzel etkileşimlere sahip olacaksınız.

Çocuğunuzla ve sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız geziler kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.Diğer taraftan para harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Cuma günü parasal konularda sevdiğiniz insanla oturup bir fikir birliğine varmak önemli olacak. Güzel bir hafta diliyorum.