Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Boğa burcu yorumunda aksiliklere karşı dikkat çekti!

Hande Kazanova haftalık Boğa burcu yorumunda aksiliklere karşı dikkat çekti!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Boğa burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Eviniz, aileniz, yuvanız ve haftaya bu etkilerle başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Ve tabii ki sabah saatlerinde oluşacak Tam Ay Kanlı Tutulması ev ve aile alanlarınızda hızlı birtakım duygusal gelişmeleri, konu ve olayları karşınıza getirecek. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri hem kariyer hayatınız hem de evle ilgili belki gayrimenkul ile ilgili konu ve olaylarda önemli gelişmeler altındaydınız.

Tutulmaları bu alanda yaşadınız. Şimdi ev, aile, yuva ve gayrimenkulle bağlantılı konu ve olaylarda yaşayacağınız bu son tutulmayla beraber duygusal kararlarınız devrede olacak yine bu aralar özellikle özel hayatınızda, iş alanlarınızda kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. İstediğiniz gibi hareket etmek kolay olamayabilir. Enerjinizi dilediğiniz yöne yöneledirmek kolay olmayacak.Bu yüzden yurt dışı bağlantılı konular, eğitim hayatınız, geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde birtakım yavaşlamalar, aksilikler bu hafta devrede olacak sevgili Boğa’lar.

Diğer taraftan maddi konularda bu hafta şanslı etkileşimleriniz var ama sosyal çevrenizdeki insanlar ve arkadaşlarınız, etrafınızda bulunan insanların yanlış yönlendirmelerine kapılmamanız da çok önemli olacak sevgili Boğa’lar.”