Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık İkizler burcu yorumunda iş alanlarında sıkıntıları anlattı!

Hande Kazanova haftalık İkizler burcu yorumunda iş alanlarında sıkıntıları anlattı!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında İKİZLER burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Bu hafta geri planda yürüttüğünüz işlerinizle başlayacak sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Özellikle geri plana ittiğiniz ve sizi öfkelendiren, bilinç altınızda size etki eden konu ve olaylar bu pazartesi sizi yorabilir.Birtakım konulara çok mantıkla yaklaşmayacaksınız.

İçinizde biriktirdiklerinizin hayatınızı farklı bir şekilde etkilediğini göreceksiniz. Bu en çok sizi iş ve kariyer alanlarınızda zorlayabilir.Bu hafta önemli olacak. Merkür kariyer ve iş alanlarınızda gerilemeye başlamıştı. Bu alanda sıkıntı ve problemleriniz hala devam ediyor, bunları gözden geçirmek ve sonuca ulaştırmak anlamında cuma gününü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.Güçlü insanlardan göreceğiniz destekler yüksek olacak.

Ortaklı bir işiniz varsa, ortağınızla beraber güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. farklı seçenekler karşısında tutamayacağınız sözler altına girme olasılığınız bu hafta yüksek görünüyor.Perşembe ve cumartesi günü bu etkiye dikkat etmeniz hayatınızda sizi olası sorunlardan koruyacaktır. Sevdiğiniz insanla göz önünde bulunacağınız ortamlarda abartmadan ilerlemek, aşırı iyimserlikle hareket etmemeye özen göstermek önemli olacak. Güzel bir hafta diliyorum.