Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Oğlak burcu yorumunda abartılı olmayın uyarısı!

Hande Kazanova haftalık Oğlak burcu yorumunda abartılı olmayın uyarısı!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında OĞLAK burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle beraber yapacağınız işlerinizle haftanız başlıyor sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Hobilerinizin üzerinize eğilmeniz gereken bir dönem olacak.Eğitim ayağınızda hızlı gelişmeler bu pazartesi sizi daha hareketlendirecek. Hayata olumlu gözlerle bakmak istiyorsunuz ama diğer taraftan sorumluluklarınız ve yaşadıklarınız bazı noktalarda sizi zorluyor.

İletişim ayağınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak. Güzel seçenekler ve şansların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Bu seçenek ve şanslar beklenmedik yerlerden gelecek.Diğer taraftan olayları tamamen yanlış da anlayabilirsiniz. Bunun sonucunda farklı birtakım teklifler sunabilir ya da düşündüğünüz teklifin karşınıza geldiğinde istediğiniz gibi olmadığını da görebilirsiniz. Çarşamba günü hayatınızla ilgili girişimlerinizde attığınız adımların sonuçlarını istediğiniz gibi göreceksiniz.

Perşembe ve cumartesi günleri abartmamaya özen göstermelisiniz. Güzel seçenekler yakın çevrenizden gelecek. Bu insanlar daha önceden görüştüğünüz insanlar olabilir. Bu süreçte konu ve olayları çok fazla abartmayın ve gerçekçi olun.. Tutamayacağınız sözler altına girmemelisiniz. Cuma günü önemli bir meseleyi halledeceksiniz. Güzel bir hafta olsun.