Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Başak burcu yorumunda yepyeni fırsatlar müjdesi!

Hande Kazanova haftalık Başak burcu yorumunda yepyeni fırsatlar müjdesi!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında BAŞAK burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Dış ortamlara bağlı işlerinizde hızlı bu pazartesi hızlı gelişmeler olacak sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Kendinizi dışarıya atabilirsiniz, diğer insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz.Farklı yerler size iyi gelecek. Diğer taraftan geleceğe yönelik atacağınız adımlarda hırslı yönünüzle hareket etmek önemli olacak ama bu hırsınızın düşüncelerinizi ve yapacağınız işlerinizdeki olumlu yönün üstüne geçmemesine özen göstermeniz gerekiyor.

Güçlü insanlardan alacağınız destekler çok yüksek olacak. Bu hafta en büyük desteği özel hayatınızdan alacaksınız. Sevdiğiniz insanın sizi desteklediğini göreceksiniz.Ev eve aile alanlarınızda önemli gelişmeler ve farklı birtakım fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu fırsatları değerlendirirken koşullarda net olmaya özen göstermelisiniz.

Ancak daha önceden konuşulmuş ve tamamlanmamış işleriniz varsa bunlar hakkında kararlar almaya yatkın olacaksınız.Yepyeni, sıfırdan karşınıza gelecek bir ev fırsatı ya da gayrimenkul ile ilgili bir fırsat sizi zorlayabilir. Hafta sonu gayet güzel geçecek. Aile hayatınızda sevdiklerinize ve aile büyüklerinize tutamayacağınız sözler vermemeniz gerek. Güzel bir hafta olsun.