Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Terazi burcu yorumunda iyi hesap yapmanızı öneriyor!

Hande Kazanova haftalık Terazi burcu yorumunda iyi hesap yapmanızı öneriyor!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında TERAZİ burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Parasal konularda bu hafta başında hızlı gelişmeler var sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Hırslanabilir ve kızgın olabilirsiniz. Bu pazartesi bir para meselesi çabuk tepki vermenize neden olabilir.Çarşamba ve perşembe günü itibariyle dış ortamlar, değişik yerler, insanlar ve fikirler önem kazanıyor.

Rahatlayacaksınız ve güzel enerjilerle dolu olacaksınız.Çarşamba günü iş alanlarınızda güzel adımlar devrede olurken, ailenizden göreceğiniz destekler işinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemleri kolay atlatmanıza neden olacak. İş hayatınızda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Girişimcilik yönünüzün hız kazandığı, satış, reklam, tanıtım, pazarlama ayağınızın hızlandığı bir dönem olacak.Değişik fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Fakat bu fırsatları değerlendirirken her şeyi iyice hesaplayıp buna göre hareket etmeye özen göstermelisiniz. Aşırı iyimserlikle atılacak adımlar bu hafta sizi yoracak.İş hayatınızda bir konunun çözümü cuma günü karşınıza gelecek ve hafta sonu ise sevdikleriniz ve yakın çevrenizle yapacağınız güzel vadeli planlar ve programlar hayatınızı şenlendirecek. Güzel bir hafta diliyorum.