Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Yay burcu yorumunda içinizdeki öfkeye dikkat çekti!

Hande Kazanova haftalık Yay burcu yorumunda içinizdeki öfkeye dikkat çekti!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında YAY burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular önem kazanıyor, günlük hayatınızın ritminde istediğiniz sonuçları yaratacağınız bir pazartesi sizi bekliyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar.Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda önemli bir hafta olacak.

Bu yüzden boğaz bölgenize, ses tellerinize gereken özeni göstermelisiniz. Özellikle söyleyemediğiniz, ağzınızdan bir türlü çıkmayan, içinizde biriktirdiğiniz öfke sonucu bu alanlarınızda birtakım sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz.Bu hafta şanslı haftalardan bir tanesi olacak ama Merkür hala geriliyor.

Merkür, ev ve aile alanlarınızda geriliyor. Bu alanlarda önemli adımlar yerine daha önceden çözülmemiş ama çözülmesi gereken meselelerin üzerine düşmeniz gerekecek. Özellikle bu anlamda cuma günü bir konuyu nihayete erdirebilirsiniz.Çarşamba günü oldukça keyifli olacak.

Parasal yönden destekleriniz yüksek olacak. Bu destekleri ailenizden göreceksiniz. Diğer taraftan perşembe ve cumartesi günü değişik seçenekler karşınıza gelebilir. Bu seçenekler ev ile ilgili konuları kapsayabilir. Bu seçenekler içerisinde biraz daha gerçekçi adımlar atmaya özen göstermeniz gerekecek.Hafta sonu aileniz ve sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz zamanlardan çok büyük keyif alacaksınız. Güzel bir hafta diliyorum.