Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Kova burcu yorumunda inatçılığınıza dikkat çekti!

Hande Kazanova haftalık Kova burcu yorumunda inatçılığınıza dikkat çekti!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’yı Türkiye oyuncu olarak tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle bir hayli dikkat çeken Kazanova, daha sonra astroloji konularına eğildi. Uzun süre kendini bu alanda geliştiren Hande Kazanova, elde ettiği birikim ile burç yorumlarında bulunmakta.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumları yaptı.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Yeme ve içme konularında takipçilerini uyaran Hande Kazanova, bu hafta yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor. Parasal konularda da önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında KOVA burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Bu hafta ev, aile ve yuvanız ile ilgili etkilerle başlıyor. Ailevi konularda çabuk tepki vermeye ve biraz inatçı olmaya meyilli olabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kova’lar.Merkür para alanlarınızda geriliyor bu yüzden parasal konularda sıkıntı ve sorunlara açık bir dönem olacak. Ama bu hafta daha önceden konuştuğunuz bir para meselesini halletmek için gönül rahatlığı ile harekete geçebilirsiniz.

Bu anlamda perşembe ve cumartesi günleri sizi destekleyecek. Daha önceden konuşulmuş ancak bir türlü gerçekleşmemiş konu ve olayları bir sonuca bağlamak istiyorsanız cuma gününü iyi değerlendirmelisiniz. Aynı zamanda kendi gücünüze ve diğer insanlardan alacağınız tavsiyelere de özen göstereceksiniz.Çarşamba günü gücünüzü iş alanlarında etkin bir şekilde ortaya koyacaksınız.

Para kazançlarınızı hem artırabilirsiniz hem de uzun zamandır alamadığınız paralarınızı bu hafta toplayabilirsiniz sevgili Kova’lar.Bu hafta şanslı etkileşimlerle dolu olacak ancak adımlarınızı sağlam atmayı unutmamanız gerekiyor. Güzel bir hafta diliyorum.