Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık BOĞA Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık BOĞA Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine astrolojide devam eden, büyük bir çabanın ardından en çok takip edilen astrologlardan birisiolan Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü de içine alan bu haftada burcunuz size ne diyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler? Hande Kazanova, Sevgililer Günü’nün iletişiminin yüksek olacağı bilgisini vermekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, BOĞA BURCU için şu bilgileri vermekte:

Bu hafta sizin için önemli olacak çünkü Ay, Boğa Burcu’nda iken haftaya giriş yapıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanabileceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Diğer taraftan hayatınızla ilgili duygusal iniş çıkışlarınızın yüksek olacağı bir hafta olacak.Çarşamba günü dikkatli olmanızda fayda var çünkü geri planda durduğunuz işlerinizde enerjinizi düzgün kullanamayabilirsiniz. Etrafınızda ani ve beklenmedik konu ve olaylar cereyan edebilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa beklenmedik olana açık olmanız gerekecek.

Kadersel olaylarla örülü olacaksınız ve anlık duygusal çıkışlarınız, etrafınızdaki insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir. Kariyer ve iş alanlarınızda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.Perşembe günü Mars, Boğa Burcu’na geçecek. Yaklaşık bir buçuk aydan beri sağlığınızla ilgili konularda bağışıklık sisteminizin aşağıda olduğu bir dönemdeydiniz. Belki kendinizi iyi hissetmiyordunuz. Ancak Mars enerji, savaş ve mücadele demektir ve sizin burcunuza girmesi ile hayatınızla ilgili yön vermek istediğiniz konularda hızlı, mücadeleci ve hareketli bir dönemi başlatacak.Bir buçuk ay boyunca kendinizi önemseyecek, hareketlenecek ve işlerinizin hızlandığını göreceksiniz.

İnatçı yapınızla bazı noktalarda sevdiklerinizi üzmemeye özen göstermelisiniz. Perşembe günü kafanıza takılan bir takım konuşma ve düşünceler arkadaş ortamlarınızda sizi zorlayabilir. Pazar günü ise oldukça keyifli etkileşimler devrede olacak. Gezip dolaşacak ve hayatı keyifli açılardan görmek isteyecek ve bunu da başaracaksınız. Güzel bir hafta diliyorum.