Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık TERAZİ Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık TERAZİ Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine astrolojide devam eden, büyük bir çabanın ardından en çok takip edilen astrologlardan birisiolan Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü de içine alan bu haftada burcunuz size ne diyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler? Hande Kazanova, Sevgililer Günü’nün iletişiminin yüksek olacağı bilgisini vermekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, TERAZİ BURCU için şu bilgileri vermekte:

Bu hafta maddi konular sizler için önemli olacak sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler. Uzun zamandır beklediğiniz bir yerden gelmesini istediğiniz bir para meselesi üzerine düşebilirsiniz.Banka işlemleri, borç, alacak-verecek dengesi, vergi ve kredi gibi konuların hayatınızda öne çıktığını göreceksiniz. Sigortayla ilgili bir işiniz varsa birkaç gün içerisinde halletmeniz için gökyüzü sizi destekleyecek.İş alanlarınızda zaman zaman sıkıntılar var.

Günlük hayatınızın ritmini oturtmakta zorlanabilirsiniz. Ailelerinize karşı sorumluluklarınız ön planda olurken, onlara verdiğiniz sözleri tutamama durumuna karşı bu hafta başında dikkatli olmalısınız.Çarşamba günü özel hayatınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeler karşınıza gelecek. Sevdiğiniz insanla birbirinize ters tepkiler vermemeye özen gösterin. Ani bir taşınma ve haber eş tarafına gelebilir. Bu dönemde enerjinizi kontrollü kullanmaya özen göstermelisiniz. Öncü bir burçta son derecede gerçekleştiği ve sizde Koç, Oğlak ve Yengeç gibi öncü bir burç olduğunuz için daha fazla etkileceksiniz. En çok ekimin sonunda doğan Teraziler ekilenebilir.

13 ve 14 Şubat zamanında ters, ani ve beklenmedik tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz.Perşembe günü Mars, Boğa Burcu’na geçecek. Parasal konularda önemli adımlar, mücadeleler ve savaşlar, uğraşılar devreye girmeye başlayacak ve enerjinizi bu alana harcayacaksınız.Hafta sonu evinizde daha dengeli bir enerji devrede olacak. Bu dengeli enerji ile hafta içerisinde sevdiğiniz insanla anlaşamadığınız konu ve olayları toparlayabilirsiniz. Bir misafir, sevdiğiniz insanla aranızdaki sıkıntı ve sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Güzel bir hafta diliyorum.