Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık BAŞAK Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık BAŞAK Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine astrolojide devam eden, büyük bir çabanın ardından en çok takip edilen astrologlardan birisiolan Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü de içine alan bu haftada burcunuz size ne diyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler? Hande Kazanova, Sevgililer Günü’nün iletişiminin yüksek olacağı bilgisini vermekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, BAŞAK BURCU için şu bilgileri vermekte:

Fikirleriniz, düşünceleriniz ve diğer insanlarla olan bağlantılarınız, uzaktan alacağınız haberler ile haftanız başlayacak sevgili Başak ve yükselen Başak’lar. Kendinizi hareketli göreceğiniz haftalardan bir tanesi olacak ancak diğer taraftan önemli işlerinizde koşulları sağlama bağlamak isteyebilirsiniz.Çarşamba gününe dikkat etmekte fayda olacak. Tehlikeli yerlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz.

Gökyüzünde kontrollü bir enerji olmayacak. O yüzden tehlikeli kişi, durum ve yerlerden uzak durmaya çalışmalısınız.Parayla ilgili birtakım girişimleriniz ve büyük bir banka işiniz varsa birkaç gün boyunca bu işlerinizi ertelemekte fayda olacak. Tutkularınızla hareket ettiğiniz noktalarda beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir.Perşembe günü Mars, Boğa Burcu’na geçecek. Seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, mücadeleci ve koşulları biraz da sizin belirlediğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz. Bu dönem içerisinde enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Birtakım konuları sevgiyle aşmak isteyebilirsiniz.

Hayat sizi hızlandırmaya çalışacak sevgili Başak’lar.Sevgililer Günü’nde göz önünde bulunacağınız ortamlarda, sevdiğiniz insanlardan alacağınız güzel etkileşimler hoşunuza gidebilir. Hafta sonu daha keyifli olacak. Çocuğunuzla geçireceğiniz güzel bir pazar, eğer çocuğunuz yoksa sevdiğiniz insanla atacağınız güzel adımlar keyifli bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak. Güzel bir hafta olsun.