Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık YENGEÇ Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık YENGEÇ Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine astrolojide devam eden, büyük bir çabanın ardından en çok takip edilen astrologlardan birisiolan Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü de içine alan bu haftada burcunuz size ne diyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler? Hande Kazanova, Sevgililer Günü’nün iletişiminin yüksek olacağı bilgisini vermekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, YENGEÇ BURCU için şu bilgileri vermekte:

Haftaya sosyal çevre ortamlarınızın hareketliliği ile merhaba diyeceksiniz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Bu hareketlilik organizasyonları içerebilir, önemli bir davete katılabilirsiniz.Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlar hafta başında daha etkili olacak. Eğer arkadaşlarınızla geleceğe yönelik birtakım adımlarınız varsa, bu hafta verdiğiniz sözleri tutamama durumuna karşı dikkat etmelisiniz.Eğitim hayatınızda ve sevdiğiniz insana karşı, karşı tarafı biraz geçiştirmekten kaynaklı olarak bazı stresler yaşamaya meyilli olacaksınız bu yüzden tutamayacağınız sözler altına girmemelisiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir.

Çarşamba gününe dikkat etmeniz gerekecek. Mars son derecelerinde ve kritik durumdayken Koç Burcu’nda yani öncü bi burçta, hareketli, savaşçı ve durmak bilmez enerjilerle dolu olacak. Toplum önünde, kalabalık yerlerde ve iş hayatınızda patlamalara aynı zamanda çok çabuk tepki vermeye, beklenmedik olaylara açık görünüyorsunuz sevgili Yengeç’ler. Bu sizi biraz zorlayabilir. Son dönem doğumlu bir Yengeç iseniz(20-21-22 Temmuz) bu etkiyi hayatınızda daha fazla görebilirsiniz. Sinirli olabilirsiniz ve tepkilerinizi insanlara yansıtabilirsiniz.Perşembe gününden sonra Mars, Boğa Burcu’na geçecek. Arkadaşlarınız ve çevrenizle olan mücadelelerinizin artacağı bir dönem olacak.

Geleceğe yönelik birtakım hızlı hareketler ve eyleme geçme planları devrede olabilir. Bazı konuları biraz ağırdan almak isteyeceksiniz.Bu dönem içerinde hırslı olamayabilirsiniz ancak diğer taraftan inat ettiğiniz konularda başarı karşınıza gelecek sevgili Yengeç’ler. Hafta sonu sevdiğiniz insanla güzel planlar içerisine girmeye özen gösterin. Romantizm rüzgarları hayatınızda etkili olacak. Yapacağınız güzel planlar hafta sonunuzu şenlendirebilir. Güzel bir hafta olsun.