Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık ASLAN Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 11-17 Şubat Haftalık ASLAN Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine astrolojide devam eden, büyük bir çabanın ardından en çok takip edilen astrologlardan birisiolan Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü de içine alan bu haftada burcunuz size ne diyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler? Hande Kazanova, Sevgililer Günü’nün iletişiminin yüksek olacağı bilgisini vermekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, ASLAN BURCU için şu bilgileri vermekte:

Hafta başında kariyer ve işle ilgili konular gündeminizi meşgul edecek sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar. Eğer çalışmıyorsanız toplum önünde olmak isteyeceksiniz ve kalabalık ortamlarda yer alacaksınız.Anne tarafının konu ve olayları bu hafta başında hayatınızda yer edecek. Diğer taraftan eğer yabancı yerlerde ve tanımadığınız insanların yanındaysanız, seyahatte ya da tatildeyseniz dikkatli olmanız gerekecek.Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan alacağınız birtakım etkileşimler, sinirli olmanıza ve çabuk tepkiler vermenize neden olabilir.

Aynı zamanda seyahatlerde beklenmedik durumlarla karşılaşma ihtimaliniz devrede olabilir. Hukuki alanda, legal meselelerde beklenmedik olaylar karşınıza gelecek. Uzaktaki akrabalarınızın hayatında gerçekleşecek bu beklenmedik oluşumlar sizi hayrete düşürebilir. İlginç haberler alabilirsiniz.Maddi konulara daha fazla önem verdiğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Harcama yapmayacağınıza dair kendinize söz verdiğiniz konularda başarılı olamayabilirsiniz. Perşembe gününden sonra mücadelenizi göz önünde olacağınız ortamlarda kullanacaksınız.

İşinizle ilgili konularda daha fazla hareketleneceksiniz.Zaman zaman ısrarcı ve inatçı tavırlarınızla tuttuğunuzu koparma isteğinizin de yüksek olduğunu göreceksiniz sevgili Aslan’lar. Hafta sonu şahane olacak. Yapılması gereken günlük işleriniz varsa bunları kolay toparlayacaksınız ve kafanızı dağıtmak üzere güzel yerlerde bulunmaya özen göstereceksiniz. Bu hafta yorulacaksınız o yüzden hafta sonunu evde dinlenerek geçirmeye özen gösterin. Güzel bir hafta diliyorum.