Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11 Ağustos’a kadar büyük uyarı; hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz

Hande Kazanova’dan 11 Ağustos’a kadar büyük uyarı; hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, instagram hesabından burç yorumlarında bulundu.

Kazanova, 11 Ağustos’a kadar hayatınızı yeniden düzenleyeceğinizi belirtiyor.

İşte Kazanova’nın yakın zaman için yaptığı burç yorumlarının detayı:

10 nisan 2019 Jüpiter Yay burcunda geri gitmeye başlıyor✨? Genel tanımla inanç, fikir ve düşüncelerimizi gözden geçirme zamanı başlıyor??? karşılaştığımız ve elde ettiğimiz fırsatları hayatımıza uygun bir şekilde değerlendirebildik mi? Bu şanslarda zorlandığımız ve kendimizi rahat hissettiğimiz alanlar neydi? Gözden kaçırdığımız detaylar neler? Hangi fikirleri ve konuları abarttık, hangi noktaları gözden kaçırdık? Tüm bunları bu gerileme sırasında farkedebiliriz ✨✨✨ gözünüz benim gibi yukarıda olsun? 11 Ağustos’a kadar Hayatınızı yeniden düzenleyecek çok önemli bilgiler ve detaylar yakalayabilirsiniz ??? Kişisel haritanızda Jüpiter’iniz geriliyorsa o zaman bu dönem karşınıza gelen fırsatlar size yarayabilir ✨✨✨ Burçlar bazında ayrıntı isteyenler 08-14 nisan 2019 haftalık burç yorumlarımı bir kez daha sitemden okuyabilirler??? #astroloji #jupiter #jupiterretrograde #jüpitergerilemesi #sagittarius #10april #10nisan

Hande Kazanova'dan 11 Ağustos'a kadar büyük uyarı; hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.