Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Boğa Burcu yorumu

Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Boğa Burcu yorumu

tarafından ker_def

Oyunculuk geçmişi de olan Hande Kazanova, astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştirdi.

Burçlarla ilgili yorumlarıyla hem ekranlarda hem de internet ortamında hayranlarını bilgilendiren Hande Kazanova, 14-20 Ocak haftası için de önemli yorumlarda bulundu.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına konuştu.

Kazanova’nın bu haftayla ilgili genel yorumunda girişimlerimizin ve motivasyonumuzun yüksek olacağı günlerin geldiği müjdesi vardı. Hızlı beklenmedik ve sürpriz oluşumlar duygu iniş çıkışlarımızı arttırabileceğini anlatan Kazanova, büyük girişimlerden uzak durulmasında fayda bulunduğunu belirtmekte…

Hande Kazanova’nın bu hafta için Boğa burcu yorumu şöyle:

Haftanıza kariyer ve iş konularına odaklanarak başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Çalışmayanlar ise daha çok göz önünde bulunacakları ortamlarda olmak isteyebilirler. Bu hafta parasal konularda yapabilecekleriniz karşınıza gelecek sevgili Boğa’lar.

Venüs’ün ortak para alanlarınıza geçmesiyle beraber maddi konularda sıkıntı ve sorunlarınız varsa bunların çaresini bulabilceğiniz ve bu alandaki ilişkilerinizi devreye sokarak istediğiniz sonuçlara ulaşabileceğiniz haftalardan bir tanesi. Bir kredi ya da borcun altına girmek istiyorsanız önümüzdeki üç hafta boyunca bu konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız.

Diğer taraftan ruhani konuların peşinden gidebileceğiniz ya da daha çok kendi iç dünyanıza yönelik de hareket edebileceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Salı gününe dikkat edin. Daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde hemen tepki vermeye meyilli olabilirsiniz. Onlara karşı söylediğiniz bir söz, takındığınız bir tavır aranızın gerginleşmesine neden olabilir.

Salı günü çok değişik fikirler içinde olacaksınız ama bu fikirleri gerçek hayata geçirmek çok kolay olmayacak. Cuma günü güçlü insanlardan göreceğiniz destekler ön planda. Özellikle geleceğe yönelik işlerinizde önemli değişim ve dönüşümleri cuma uygulayabilirsiniz. Hafta sonu biraz olumsuz etkiler devrede olacak.

Hayata biraz daha netlikle bakmak isteyeceğiniz ama diğer taraftan parasal konularda da kandırılmalara yatkın olacaksınız. Arkadaşlarınıza para vermeden önce iki kere düşünmekte fayda olacak. Güzel bir hafta olsun.