Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Kova Burcu yorumu

Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Kova Burcu yorumu

tarafından ker_def

Oyunculuk geçmişi de olan Hande Kazanova, astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştirdi.

Burçlarla ilgili yorumlarıyla hem ekranlarda hem de internet ortamında hayranlarını bilgilendiren Hande Kazanova, 14-20 Ocak haftası için de önemli yorumlarda bulundu.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına konuştu.

Kazanova’nın bu haftayla ilgili genel yorumunda girişimlerimizin ve motivasyonumuzun yüksek olacağı günlerin geldiği müjdesi vardı. Hızlı beklenmedik ve sürpriz oluşumlar duygu iniş çıkışlarımızı arttırabileceğini anlatan Kazanova, büyük girişimlerden uzak durulmasında fayda bulunduğunu belirtmekte…

Hande Kazanova’nın bu hafta için Kova burcu yorumu şöyle:

İletişiminiz yüksek olarak haftanız başlıyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Yakın çevrenizden alacağınız haberler, iletişimsel işlerinizin hızlanması bu hafta başında hızlı duygu iniş çıkışlarını tetikleyecek ve buna göre de hassas kararlar almaya da yatkın olabilirsiniz. Sürprizli etkiler devrede bu hafta başında. Hafta başı bu etkiler devredeyken hemen Pazartesi akşam saatlerinde Ay’ın burç değiştirmesi ile beraber daha fazla vaktinizi Perşembe gününe kadar ailevi konulara yönlendireceksiniz.

Perşembe gününden sonra hayat daha da hızlanacak sevgili Kova’lar. Hareketli ortamlarda bulunamanın tadını çıkaracaksınız. Bu aralar en zorlanan burçların başında siz geliyorsunuz. Sağlığınıza, girişimlerinize, insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem.

Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz bir dönem. Tutulmayı da bu alanlardan aldığınızı biliyorsunuz. Bu yüzden söylediklerinize, yaptıklarınıza, attığınız adımlara bu dönemde dikkat edin. Hiç olmadık şekilde farklı bir durumla karşılaşma ihtimaliniz yüksek.Hiç olmadık şekilde attığınız bu adımların sonuçlarının size olumsuz yansıdığını ya da size farklı noktalara çektiğini de görebilirsiniz.

Kafanıza takılan bir düşünceyi obsesif hale getirme ihtimaliniz haftasonuna doğru devrede olacak. Bu etkilerden nasıl kurtulabilirsiniz? Çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli programlara odaklanın. Özellikle haftasonu bu programları devreye sokun.O zaman bu kafanıza takılan, sizi zorlayan düşüncelerden kolaylıkla uzaklaşacak, negatif etkiyi üzerinizden atacaksınız.

Yakın çevre bağlantılarınızda kolay tepki vermeye açıksınız Cumartesi günü.Pazar günü güneş sizin burcunuza geçecek. bu bakımdan rahatlayacaksınız çünkü güneş Oğlak Burcu’ndaydı ve geri planda durmanıza neden oluyordu. Şimdi kendinize olan güveninizin yerinize geldiği, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar.