Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Oğlak Burcu yorumu

Hande Kazanova’dan 14-20 Ocak Haftalık Oğlak Burcu yorumu

tarafından ker_def

Oyunculuk geçmişi de olan Hande Kazanova, astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştirdi.

Burçlarla ilgili yorumlarıyla hem ekranlarda hem de internet ortamında hayranlarını bilgilendiren Hande Kazanova, 14-20 Ocak haftası için de önemli yorumlarda bulundu.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına konuştu.

Kazanova’nın bu haftayla ilgili genel yorumunda girişimlerimizin ve motivasyonumuzun yüksek olacağı günlerin geldiği müjdesi vardı. Hızlı beklenmedik ve sürpriz oluşumlar duygu iniş çıkışlarımızı arttırabileceğini anlatan Kazanova, büyük girişimlerden uzak durulmasında fayda bulunduğunu belirtmekte…

Hande Kazanova’nın bu hafta için Oğlak burcu yorumu şöyle:

Şüphe mekanizmanız çok çalışabilir, insanları da farklı söylemlerle manipüle edebilirsiniz. Öncelikle kendinize dürüst olmaya çalışın, yapabileceklerinizi görün ve manipülatif etkilerle değil daha net ve neler yapacağınıza odaklı olarak yolunuzda ilerlemeye özen gösterin.

Eviniz, aileniz, yuvanız ve bu alandaki girişimlerle bu hafta başı devreye girişi yapıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Aile hayatınızda, hızlı, sürpriz gelişmeler, beklenmedik duygusal inişler çıkışlar bu Pazartesi devrede olacak. Ama hemen Pazartesi gecesi ayın burç değiştirmesiyle beraber Perşembe gününe kadar daha keyifli etkileşimler altında olacaksınız.

Hayatın keyfini çıkarmak isteyeceksiniz, hobileriniz, sportif faaliyetleriniz hızlanabilir ya da sevdiğiniz insanla beraber aranızdaki o sıkıntıları aştıktan sonra beraber yolunuza keyifli ortamalarda ilerleyebilirsiniz.Perşembe gününe kadar durum böyle ama Perşembe gününden sonra bir anda hayatın hızlandığını görecek, işle ilgili konularda hızlı ve aktif bir sürecin başladığını algılayacaksınız. Hem kendi hayatınızla alakalı hem gelecek planlarınız hem iş hayatınız hem özel hayatınızla alakalı aklınıza takılam o kadar çok şey var ki ve bu takılan konular zaman zaman sizi ileriye gitmekten alıkoyabiliyor.

Olayların ardındaki derin konuları çözmeye kafanızı takabilirsiniz bu hafta.Şüphe mekanizmanız çok çalışabilir, insanları da farklı söylemlerle manipüle edebilirsiniz. Öncelikle kendinize dürüst olmaya çalışın, yapabileceklerinizi görün ve manipülatif etkilerle değil daha net ve neler yapacağınıza odaklı olarak yolunuzda ilerlemeye özen gösterin. Aile hayatınızda sıkıntı ve sorunlarınız varsa Cuma günü bu sıkıntı ve sorunları kolaylıkla aşabilirsiniz.

Cumartesi günü ise ev, aile ve yuva alanlarınızda sanki son kez bir test edilecekmişsiniz gibi karşı cinsle olan bağlantılarınıza kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Aranızdaki bağlantılar Cumartesi günü biraz zorlanabilir.

Pazar gününden sonraysa Güneş Kova Burcu’na geçiyor. Maddi konulara, kazanımlarınıza ve yatırımlarınıza odaklanacağınız bir ay başlıyor. Kazançlarınızı daha fazla sorgulayacaksınız, kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulacaksınız. Hayata, aldığınız keyfe, kazançlarınıza ve parayla beraber neler yapabileceklerinize daha fazla kendinizi vereceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.