Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık AKREP Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık AKREP Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık AKREP burcu yorumunda şunları söyledi:

Kendinizi göstereceğiniz ve göz önünde olacağınız haftalardan bir tanesi olacak sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler. Göz önünde olacağınız ortamlarda özel hayatınızda biraz dikkatli olmalısınız.Bu hafta başında sevdiğiniz insanla ufak tefek anlaşmazlıklar bu alanda alacağınız kararları etkileyebilir.Salı günü sıfır derecede Başak Burcu’nda gerçekleşecek Dolunay, arkadaş çevrenizin hayatında önemli konu ve olayları gündeme getirebilir. Bu olayların sizi etkilediğini görebilir ya da olaylara şahit olabilirsiniz. Onlara destek çıkmak için harekete geçebilirsiniz.

Geleceğe yönelik işlerinizde hızlı gelişmeler, duygusal kararlar bu Dolunay ile beraber hayatınızın merkezine yerleşecek. Sosyal aktiviteler, davet ve organizasyonlar ile ilgili hassas birtakım oluşumlara açık olacaksınız.İlginizi ve algınızı aşk hayatınıza, özel ilişkilerinize ve çocuğunuza çevirdiğiniz bu dönemde bu Dolunay ile beraber daha fazla sosyal çevreniz üzerindeki etkiler hayatınızda öne çıkacak.Çarşamba ve cuma günleri oldukça keyifli günler olacak. Aşk hayatınız ve harcamalarınız ile ilgili konularda hayat size göz kırpacak.

Yakın çevrenizden alacağınız güzel etkileşimler ile istediklerinizi gerçekleştireceksiniz ama cuma günü para harcamalarına biraz kendinizi kaptırabilirsiniz. İstenmedik harcamalar oluşabilir.Riskli birtakım işleriniz varsa cuma günü aşırı iyimserlik size hata yaptırabilir sevgili Akrep’ler. Hafta sonu yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde çabuk kıskanmaya, tepki vermeye ve manipülatif davranmaya meyilli olacaksınız. Sevdiklerinizle beraber keyifli bir hafta sonu sizleri bekliyor olacak. Güzel bir hafta olsun.