Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık BAŞAK Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık BAŞAK Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık BAŞAK burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftaya biraz geri planda durma etkisiyle başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başak’lar. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Ateş ve su enerjisi bu hafta gökyüzünde etkili olacak.Çocuk ve aşk hayatınızdan yana bir sorumluluk ya da zorunluluk pazartesi günü devrede olacak. Önemli bir ilişkinin, seyahatle ilgili ya da parasal bir konunun sorumluluğu devrede olabilir.

Diğer taraftan işle ilgili konularda güzel gelişmeler altında olacaksınız.Salı günü sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Hayatınız, sağlığınız ve almak istediğiniz kararlar ile ilgili hızlı gelişmeleri ve duygusal kararları karşınıza getirecek.Güneş, Balık Burcu’na geçtiği için ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili hareketlerinizin hızlandığı bir dönem ama bu Dolunay onun tam tersine özel hayatınızdaki konu ve olayların kendi hayatınız üzerindeki etkisini göreceksiniz ve bir sonuca ulaşacaksınız.

Yeni başlangıçlar yapacaksınız.Çarşamba ve cuma günleri özel hayatınızda sizi destekleyen günler olacak. Kalıcı adımlar atılabilir ve sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız.Cuma günü Jüpiter’den aldığınız güzel etkileşimlerle biraz abartmaya meyilli olabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler altına girmemelisiniz.

Hafta sonu fikir ve düşünceleriniz tam da planladığınız gibi bir hafta sonu geçirmenize neden olacak. Bu yüzden sevdiklerinizle güzel etkileşimler altında olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise kıskançlık etkisine dikkat etmelisiniz. Güzel bir hafta diliyorum.