Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık BOĞA Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık BOĞA Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık BOĞA burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftaya ailevi konuların üzerine düşerek giriş yapacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Seyahat, eğitim, gelecek odaklı birtakım işlerinizde önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Birtakım insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu insanlarla ilişkileriniz daha ciddi bakış açılı ve sorumluluk gerektiren işler ve ilişkiler olacak sevgili Boğa’lar. Mars sizin burcunuza geçti ve hayatınızı biraz hareketlendirdi.

Diğer taraftan ev, aile, yuva alanlarında bu hafta başında sizi biraz sinirli ve agresif kılabilir. Salı günü sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Aşk hayatınız, özel girişimleriniz ya da çocukla ilgili konu ve olaylarda hızlı duygusal gelişmeler ve yenilikler karşınıza gelecek.Bu hafta 19’u itibariyle sosyal çevrenizin ve bu alandaki kontaklarınızın artacağı bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız kuvvetlenirken, onlar için yapacağınız fedakarlıklar bu hafta içerisinde daha fazla görünür olacak.Diğer taraftan önemli girişimler, parasal konularla ilgili önemli birtakım adımlarda cuma günü abartmadan ve aşırı iyimserlikle hareket etmeye özen gösterin. Tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Hafta sonu ilişkilerden yana şansınız daha yüksek olacak. Güzel bir hafta diliyorum.