Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık İKİZLER Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık İKİZLER Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık İKİZLER burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta başında iletişimsel temaların ön plana çıktığını görüyoruz sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. 21 Ağustos’ta gerçekleşen Tutulma’nın konuları bu hafta başında gözle görünür hale gelecek.Kendinizi biraz sinirli, gergin ve beklenmedik olayların içerisinde bulabilirsiniz. Bu olaylar yakın çevre bağlantılarınızda daha fazla yer edebilir. Ortak parasal konularda sorumlulukla ilerleyeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Parayla ilgili konularda iyice düşünerek hareket edeceksiniz, borçlarınız varsa bunları yeniden yapılandırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Karşınıza çıkan insanlarla olan bağlantılarınız, zorunlulukla ilerleyen bağlantılar olacak ama bir yandan da istediğiniz sonuçları almanız için de bu ilişkilerden fayda sağlayacaksınız.19 Şubat salı günü sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Ev, aile ve hanenizle ilgili konularda gelişmeler ve duygusal birtakım adımlar devrede olabilir. Diğer taraftan Güneş’in Balık Burcu’na geçmesiyle kariyerinizde ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz. Kararsızlıklarınız artabilir.

Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olabilir.Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız işlerde, toplum önü duruşlarınızda birtakım fedakarlıklar altında olacaksınız. Diğer taraftan sanatsal alanda bir işle uğraşıyorsanız bu alanlarda güzel açılımlar ve sonuçlar elde etmeniz söz konusu olabilir.Çarşamba ve cuma günü bu anlamda sizi destekleyecek. Cuma günü ortak adım atacağınız alanlarda tutamayacağınız sözler altına girmemelisiniz. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insana vereceğiniz sözler onun ailesini bağlıyorsa dikkatli olmakta fayda olacak.Hafta sonu ise fikir ve planlarınızı rahatlıkla istediğiniz şekle sokacaksınız. Özel ilişkinizde ön plana çıkan konularda dikkatli olmalısınız. Hafta sonunuzu gayet iyi geçireceksiniz sevgili İkizler. Güzel bir hafta diliyorum.