Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık OĞLAK Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 18-24 Şubat Haftalık OĞLAK Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık OĞLAK burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftanız ortak parasal konularla başlayacak ve bu alanda iyi organize olmanız gereken haftalardan bir tanesi olacak sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar.Diğer taraftan riskli birtakım işleriniz varsa görüşme ve konuşmalarda tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Yaşadığınız sıkıntı ve sorunların acısını sevdiklerinizden ve özel hayatınızdan çıkartmaya da meyilli görünüyorsunuz.Bu pazartesi hayatınızla ilgili konularda, kendinizi değiştirmeniz gereken alanlarda önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. İlişkilerinizde mesafeli ve ciddi görünsenizde, aşk hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili konularda sorumluluklarınızı bilecek ve buna göre hareket edeceksiniz.Salı günü bir Dolunay gerçekleşecek.

Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular alanında hızlı gelişmeler bu Dolunay ile beraber karşınıza gelecek. Yakın çevre konularınızın önem kazandığı ve iletişim halinde olduğunuz bir hafta olacak.Hayata daha büyük açıdan bakmanız gereken konular bu Dolunay ile karşınıza gelecek sevgili Oğlak’lar. Önemli bir karar alabilirsiniz, önemli bir karar arefesinde olabilirsiniz. Bu kararlar, düşüncenizdeki o kararsızlıkları ve belirsizlikleri bir anlamda silip atacak ve daha rahat hareket edeceksiniz.

Çarşamba ve cuma günü önemli iş görüşmeleri ve bağlantılar devrede olacak. Sorumlu duruşunuz ve verdiğiniz sözleri tutma arzunuz iş yaptığınız ve hayatınızda etkili olan insanları gerçek anlamda etkileyebilir. Sizden güzel taleplerde bulanabilirler.İşinizle ilgili konularda önemli anlaşmalar çarşamba günü devrede olabilir. Olayları çok fazla abartmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Aşırı iyimserlikle adım atmamalısınız. Cumartesi günü inatçı yönleriniz ön planda görünüyor. İkili ilişkilerinizde bu etkiye dikkat etmelisiniz. Hafta sonu keyifli etkileşimler devrede olacak. Şimdiden şahane bir hafta olsun.