Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 19 Mayıs Akrep Dolunayı hakkında detaylı bilgiler!

Hande Kazanova’dan 19 Mayıs Akrep Dolunayı hakkında detaylı bilgiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü astrolog Hande Kazanova, 19 Mayıs Pazar gecesi yaşanan Akrep Dolunayı ile ilgili instagram hesabından paylaşım yaptı.

Kazanova, bu dolunayın neler getireceğini, hayatlarımızda nelerin değişebileceğine yönelik mesajlar verdi.

19 Mayıs Pazar gecesi gerçekleşen Akrep Dolunayı’nın hayatımıza etkileriyle ilgili Hande Kazanova’nın mesajları şöyle:

???♏️ Dolunay zamanı olayların görünür hale geldiği, en doruğa ulaştığı zamanlardır✨✨✨✨Akrep burcu krizlerin ,değişim, dönüşümün, ruhsal acıların, bedellerin ve gerçekliğin burcudur. Bu dolunayda gerçeklerin açığa çıkması, önemli değişimlerin ve dönüşümlerin karşımıza gelmesine hazır olalım ?? 06 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşan Yeniay’ da sağlamlaştırmayı, temele oturtmayı, işlerimizi kalıcılığa taşımayı düşünmüş ve bunun için harekete geçmiş olabiliriz şimdi tüm bu başlattığımız işlerin, düşüncelerin karşılığını, sonuçlarını alacağımız bir dönem✨✨✨Kararsızlıklarımız yüksek olabilir, tahminlerimizde yanılabiliriz ama en azından neyin işleyip işlemediğini yaşayacağınız olaylarla çok net göreceğiz

???Akrep burcu dolunayları bırakmakla, Ruhsal farkındalıklarla bağlantılıdır. Bu dolunayda kötü alışkanlıklarımızdan kurtulabileceğimiz gibi,artık hayatımıza hizmet etmeyen insanlara, durum ve koşullara veda etmeliyiz✨✨✨ Bir kapı kapanır, diğer kapı açılır misali bazı işlerimiz, ilişkilerimiz biterken diğer tarafta yenilikler, sürpriz oluşumlar ortaya çıkabilir ve bunlar bizi heyecanlandırabilir. Herkese farkındalığı yüksek harika bir dolunay diliyorum ⭐️⭐️⭐️ Ukrayna Kiev’ sen sevgiler ? Bu arada şimdiden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun ??? #dolunay #fullmoon #scorpion #happyweekend #19mayıs #kyivphoto #ukraine

Hande Kazanova'dan 19 Mayıs Akrep Dolunayı hakkında detaylı bilgiler! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.