Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 21 Mart Peşembe Dolunay yorumu!

Hande Kazanova’dan 21 Mart Peşembe Dolunay yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, astroloji ve burç yorumlarıyla dikkat çekmekte… Geçmişinde oyunculuk tecrübesi de bulunan Hande Kazanova, son yıllarda kendisini astrolojiye adamıştı.

Öner Döşer ile birlikte Portekiz’de düzenlenecek olan 2. Dünya Astroloji Kongresi’nde Türkiye’yi temsil edecek olan Hande Kazanova, ayrıca bir konuşma da gerçekleştirecek.

Bu konuşmada heyecanını yaşayan Hande Kazanova, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da astroloji meraklılarına çeşitli bilgiler sunuyor.

Hande Kazanova, 21 Mart Perşembe günü Terazi burcundaki Dolunay’ın etkilerini instagram hesabından takipçileriyle paylaştı:

21 Mart Dünya Astroloji Günümüz kutlu olsun ?❤️ Ekinoksta oluşan Terazi burcundaki Dolunay, ilişkilerimize vurgu yapıyor, dolunay yöneticisi Venüs- mars’ la çatışma halinde? Dişil ve eril enerji arasındaki bu çatışmanın ana teması TOLERANS ? önce kendimize karşı sabırlı ve toleranslı olmaya çalışalım bunu yapabilirsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek? Bu Dolunayda başlattığımız, ileriye gitmek için adım attığımız, karar almaya çalıştığımız herşeyin karşılığını 19 Nisan’da terazi burcunun son derecelerinde yer alan Dolunayla tamamlayacağız❤️ Adil, anlayışlı, düşünceli olup olmadığımız veya gücümüzü neye kullandığımız Nisan ayındaki dolunayda ortaya çıkacak, önemli zamanlardayız, şifalanmak ve yaralarımızı sarmak, kimliğimizi güçlendirmek ama duygularımızı ezmemek önemli olacak, bu dolunayda mantığımız yapmalısın derken, duygularımız tam tersinde ısrar edebilir, terazi burcu hayatında dengeyi kurana kadar yalpalar, o halde bu dolunayda dengesizliklere, yalpalamaya açık olacağız veee sonunda denge kurulduğunda ortalık süt liman olacak ?herkese farkındalığı yüksek bir dolunay diliyorum ?❤️? #fullmoon #dolunay #handekazanova #handekazanovaileastroloji #libra #terazi #21martdünyaastrolojigünü #ekinoks foto: @mayabasol ?❤️ @868official ?

Hande Kazanova’dan 21 Mart Peşembe Dolunay yorumu! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.