Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık AKREP Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık AKREP Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3- Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, özellikle perşembe günlerine dikkat çekiyor.

Hande Kazanova, 25 Şubat – 3 Mart haftalık AKREP burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta kendi istek ve beklentilerinizi ön planda tutmayı düşünebilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler.Ay sizin burcunuzda hareket edecek yani gün içinde alacağınız haberler duygusal iniş ve çıkışları karşınıza getirebilir. Yine de bu pazartesi başınıza buyruk davranabilir, kendi isteklerinizi ön planda tutabilirsiniz.Salı ve çarşamba günleri daha çok maddi konulara ve hayatın zevkli yönlerine odaklanmak isteyeceksiniz ve bu konularda açılımlar ya da bu alandaki işler daha fazla karşınıza gelebilir.

Bu haftanın en etkili günlerinden bir tanesi perşembe günü olacak. Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde yapılması gereken konular sizi harekete geçirecek. Kafanızda planladığınız ve harekete geçmek istediğiniz her türlü konuyu perşembe günü gönül rahatlığıyla halledebilirsiniz.Sevdiğiniz insana verdiğiniz bir sözle alakalı ya da çocuğunuz için yapılması gereken bir iş olabilir. Ne olursa olsun perşembe günü hayatınızı rahatlıkla organize edeceğiniz ve destek alacağınız günlerden bir tanesi olacak.Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçecek. Ev ve aile alanlarınızda önemli bir döngüyü başlatacak. Mart ayına ev ve ailenize daha fazla ilgi göstererek giriş yapacaksınız. Evinizde önemli değişimler, dekorasyon, tadilat ve tamirat gibi işleriniz varsa bu alan önem kazanacak.

Diğer taraftan taşınmayla ilgili işlerde de doğru ve sağlam ilerleme gibi etkileri de olacak.Cuma günü yakın çevre bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. Sabırsızlığınız ve çabuk tepki vermeniz çevrenizdeki insanları üzebilir. Tepkisel davranışlarınızla sevdiklerinizi çok fazla hırpalamamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu ise ailevi konular gündeminizde daha fazla yer edecek. Güzel bir hafta diliyorum.