Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık BOĞA Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık BOĞA Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3- Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, özellikle perşembe günlerine dikkat çekiyor.

Hande Kazanova, 25 Şubat – 3 Mart haftalık BOĞA burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızın detayları daha fazla hayatınızı kurcalayacak. Sevdiğiniz insandan onay alma, başka insanlarla bir şeyler yapma, diğer insanlarla beraber hareket etme dürtünüzün yüksek olacağı haftalardan bir tanesi olacak.Şartlar elinizde olmayacak sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Diğer insanlarla yapacağınız iş birliklerine açık görünüyorsunuz.Salı ve çarşamba günleri parasal konularda toparlamanız gereken durumlar varsa önemli iş görüşmelerinizi bu güne denk getirebilirsiniz. Bu alanda şanslı olduğunuz yıllardan bir tanesi olacak. Durum ve olayları toparlayacak, bir yerde kalmış paranız varsa bu paranızı almak üzere harekete geçeceksiniz.Perşembe günü etkili bir gün olacak.

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla atacağınız adımlar geleceğe yönelik güzel ve olumlu sonuçları getirebilir. Hayatın sizi harekete geçirdiğini görebilirsiniz. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla beraber yapacağınız işlerinizde gücünüzü etkin bir şekilde ortaya koyacaksınız.Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçecek. Kendinizi iş ve kariyer alanında göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Yaklaşık üst hafta boyunca üstlerinizle ve patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmek anlamında şanslı bir dönem olacak.

Göz önünde bulunduğunuz yerlerde doğru ilişkiler sayesinde güzel sonuçlar elde etmeyi başaracaksınız.Anne ve anne tarafınızın konu ve olayları, eğer evliyseniz partnerinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylarda güzel ilişkiler devrede olacak. Cuma günü anlık sıkılganlıklarınızla ilişkilerinizi çok fazla yormamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu evde oturmak istemeyecek, kendinizi dış ortamlara atacaksınız. Güzel bir hafta diliyorum.